145825 thumb

Magistrații Tribunalului București au decis că alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al PNL nu a fost făcută conform legii. De asemenea, judecătorii au decis și că întreaga conducere a partidului aleasă la congresul de la sfârșitul lunii iunie nu a fost aleasă potrivit legii.

Alina Gorghiu, purtător de cuvânt al PNL, susţine că Tribunalul a decis că a fost legal înregistrată noua conducere a PNL, chiar dacă a respins modificările aduse statutului. „Aceste modificări care au fost respinse nu se refereau la vechimea lui Klaus Iohannis în partid. Vom face apel în 5 zile. Această decizie nu afectează în niciun fel activitatea PNL“, a declarat Alina Gorghiu.

Instanţa a publicat minuta hotărârii în acest caz:

„Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de petentul Partidul Naţional Liberal, prin secretar general Marian Petrache. Dispune consemnarea în Registrul partidelor politice a documentelor ce atestă desfăşurarea adunărilor generale ale partidului, respectiv procesul-verbal al Congresului Extraordinar din data de 27.06.2014 şi procesul-verbal al Congresului Ordinar din data de 28.06.2014.

Admite în parte cererea de intervenţie voluntară principală formulată de intervenientul Dănuţ Bădău. Respinge cererea formulată de petentul Partidul Naţional Liberal de încuviinţare a modificărilor aduse Statutului Partidului Naţional Liberal. Obligă petentul la plata către >>>mergi la sursa articolului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns