Atentatele teroriste de la 11 septembrie au surprins si un roman in cladirile gemene, care a supravietuit miraculos, riscandu-si viata si pentru colegii sai.
TOP 10 FILME CARE ABORDEAZA ATENTATELE DE LA 11 SEPTEMBRIE 2001! VIDEO
BARACK OBAMA RECUNOASTE CA STATELE UNITE AU TORTURAT OAMENI DUPA ATENTATELE DE LA 11 SEPTEMBRIE!
Nicu Benesh este specialist IT si se afla in World Trade Center in ziua in care avea sa se produca evenimentul ce a schimbat nu doar Statele Unite, ci intreaga lume.
Acesta s-a stabilit in SUA in 1996. In 2001, Benesh lucra la la o firma ce tocmai isi mutase sediul in fatidica locatie. Cu putin timp inainte de producerea accidentului, romanul se afla la etajul 14, fiind chiar in prima lui zi de lucru de dupa concediul petrecut in Romania.
Benesh s-a asezat linistit la birou si isi vedea de lucru cand a simtit doua socuri puternice, la interval scurt de timp. A crezut initial ca este vorba despre un cutremur. Panica deja se instalase. Romanul s-a indreptat catre fereastra biroului sau si a vazut turnul lovit din care cadeau bucati. Observand agitatia din trafic si de pe strazi, acesta a inteles ca nu este vorba despre un cutremur.
Nicu Benesh s-a indreptat in graba catre scari. In drumul sau si-a convins si colegii sa coboare din cladire.
Cosmarul nu s-a terminat nici dupa ce a iesit din cladire. Acesta a povestit cum vedea bucati de cladire cazand sau chiar oameni care se aruncau din turn. Pe jos erau ramasite umane, macelarite.
Ingrozit, omul a asistat la caderea primului turn si a spus cum valuri de praf au acoperit totul in jur. Desi era marcat de cele vazute, romanul a revenit la locul tragicului accident chiar a doua zi, in calitate de voluntar doritor sa ajute.
Acesta spune ca evenimentul a schimbat radical Statele Unite, caci de >>>mergi la sursa articolului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns