cisnadie

SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că luni, 15 septembrie 2014, între orele 07,00 – 20,00, se vor executa lucrări de cuplare a noilor rețele de distribuție în zona străzilor Stupului și Lungă din orașul Cisnădie.

 

În intervalul menționat se va întrerupe furnizarea apei pentru abonații de pe străzile Șipotului, Stupului (parțial), Lungă (parțial), Țesătorilor, Crinului, Vișinilor, Trandafirilor, Prunului, Merilor, Cireșilor, Mihai Eminescu, Hermann Gmeiner, Grădinilor, Sibiului (parțial), Fundătura Sibiului și Caișilor.

SC ”Apă Canal” SA va pune la dispoziția populației apă menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în zona intersecției străzilor Mihai Eminescu și Prunului.

Lucrările sunt executate de firma ”Geiger Transilvania” SRL în cadrul Contractului de lucrări ”Extindere și reabilitare rețele de alimentare cu apă și canalizare în Cisnădie și Rășinari”, finanțat din fonduri europene prin POS Mediu.

Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns