Cel mai mare operator mobil virtual (MVNO) din lume, Lycamobile, intra pe piata comunicatiilor mobile din Romania in cel mai scurt timp, romanii fiind cei mai avantajati de aceasta veste.
“Confirmam parteneriatul intre COSMOTE Romania si unul dintre cei mai importanti operatori MVNO etnici, Lycamobile. Operatorul ofera apeluri internationale pentru peste 30 de milioane de client din 17 tari (inclusiv in Spania, Italia, Marea Britanie sau Germania, unde sunt comunitati de romani numeroase)” spun reprezentantii Cosmote.
“Prin acest parteneriat, vom putea sa deservim mai bine acest segment de clienti – romanii care lucreaza si traiesc in tarile in care operatorul Lycamobile precum si familiile si prietenii lor de acasa. Astfel, ne mentinem angajamentul de a imbunatati contant serviciile catre cat mai multe segmente de clienti, fie direct, fie prin intermediul unor parteneri experimentati, precum operatorii etnici MVNO” se arata in raspunsul Cosmote.
Surse din piata au declarat ca operatorul pe a carui retea va functiona Lycamobile pe piata locala este Cosmote, viitorul Telekom Romania, iar compania LYCAMOBILE S.R.L a primit autorizatia de furnizor de servicii de comunicatii din Partea ANCOM pe data de 3 iulie 2014.
Lycamobile care opereaza in 17 tari la nivel mondial (Australia, Germania, Olanda, Suedia, Belgia, Irlanda, Polonia, Elvetia, Danemarca, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Franta, Norvegia, Spania si Austria) si cu un portofoliu de peste 30 de milioane de utilizatori va fi primul MVNO care se va lansa pe piata din Romania.
Compania urmeaza sa furnizeze servicii de voce si date atat pe baza de cartela prepay, cat si pe baza de abonament si intra pe o piata unde rata de penetrare a serviciilor mobile este de peste 125%.
Un operatorul mobil virtual (MVNO) este definit ca acea entitate care furnizeaza servicii de comunicatii electronice la puncte mobile, fara a detine o licenta proprie de utilizare a >>>mergi la sursa articolului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu