FDGR s-a decis în privința candidaturii lui Iohannis la președinția României. Decizia este DEFINITIVĂ!

140

Consiliul director al Forumului Democrat German din România, întrunit în şedinţă ordinară vineri după amiază la Sibiu, a hotărât să acorde susţinerea totală candidaturii domnului Klaus Werner Iohannis la preşedinţia României.

 

Consiliul director dorește să reamintească opiniei publice că primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis este în continuare membru FDGR și în consecință s-a luat decizia de a susține candidatura acestuia la președinția României.

”Domnia sa este din anul 2000 primar al Sibiului, perioadă în care municipiul a avut mari succese administrative, între altele fiind Capitala Culturală Europeană în 2007. Timp de 11 ani domnul Klaus Werner Iohannis a fost preşedintele FDGR, perioadă în care a susţinut dezvoltarea relaţiilor bilaterale pe toate planurile dintre ţara noastră şi Germania. De aceea, Consiliul director al FDGR recomandă călduros membrilor şi simpatizanţilor FDGR, precum şi tuturor cetăţenilor României să-l voteze pe domnul Klaus Werner Iohannis ca preşedinte al României”, se arată într-un comunicat de presă al FDGR.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.