Cei mai puternici oameni ai planetei vin în weekend la Sibiu. Super eveniment în Piața Mare!

0 216

Martin Wildauer, Erwin Katona, Lauri Nami și alți șapte cei mai puternici oameni ai planetei, vin să își măsoare forțele în România, la Sibiu, la cea mai spectaculoasă competiție de tip „strongman” din lume.

 

Etapa din România a „Strongman Champions League” se va desfășura în Piața Mare din Sibiu, în perioada 20-21 septembrie.

 

“Strongman Champions League” este o competiție de „strongman” la care participă cei mai buni atleți din lume, sportivi cu o medie de înălțime de 192 cm și de greutate de 135 kg, care se înfruntă în 8 probe de forță, îndemânare și rezistență. În funcție de rezultatele obținute ei acumulează puncte, iar la finele anului se stabilește cel mai puternic om al planetei.

 

Anul acesta, la Sibiu, se vor întrece 8 sportivi internaționali, cu toții clasați în Top 20 al SCL: Martin Wildauer (locul 1 mondial) – Austria, Ervin Katona (locul 2) – Serbia, Lauri Nami (locul 3) – Estonia, Krzysztof Radzikowski (locul 5) – Poland, Dainis Zageris (locul 6) – Letonia, Marius Lalas (locul 9) – Lituania, Alex Moonen (locul 10) – Holland, Matjaz Belsak (locul 14) – Slovenia. Alături de ei, în concurs vor intra și doi români: Vladimir Comorovschi și Alexandru Arginteanu.

 

În cele două zile de concurs concurenții vor trebui să parcurgă 8 probe în care vor trage un autobuz, vor rostogoli cauciuri cu o greutate de 400 de kg, vor ridica pietre de peste 150 de kg, vor face genoflexiuni cu autoturisme, vor ridica bușteni și vor face spectacol în Piața Mare din Sibiu, în fiecare zi, timp de patru ore, începând cu ora 19:00.

 

Intrarea la eveniment este liberă.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...