tnrs operele complete ale lui shakespeare

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu (Secţia Germană) anunţă înlocuirea spectacolului „Panik/Panică” programat marţi, 23 septembrie, ora 19:00 la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, cu spectacolul „Operele complete ale lui Shakespeare pe scurt/ Shakespeares sämtliche Werke (leicht gekürzt)”, din motive independente de voinţa organizatorilor.

 

Biletele cumpărate pentru spectacolul „Panik/Panică” sunt valabile pentru spectacolul „Operele complete ale lui Shakespeare pe scurt/ Shakespeares sämtliche Werke (leicht gekürzt)”. De asemenea, posesorii de bilete cumpărate prin Agenţia Teatrală din Sibiu pot solicita contravaloarea tichetelor la intrarea în sala de spectacol sau până cel târziu marţi, 23 septembrie, ora 18:00 la sediul agenţiei din Bd. Nicolae Bălcescu nr. 17.

„Shakespeares sämtliche Werke (leicht gekürzt)“ sau  „Operele complete ale lui Shakespeare pe scurt“ este una dintre cele mai populare piese de teatru din lume, scenariul americanilor Adam Long, Daniel Singer și Jess Winfield fiind jucat cu sălile pline încă de la premiera mondială.

Textul deține și un record mondial, al celei mai scurte reprezentații pentru „Hamlet“, cu o durată de 43 de secunde.

Spectacolul de la Sibiu îi aduce pe scenă pe actorii Ali Deac, Wolfgang Kandler și Daniel Plier, cel din urmă semnând și regia spectacolului.

Construit ca un maraton teatral ce reunește operele lui Shakespeare, spectacolul de la Sibiu este o parodie ce pune la dispoziția actorilor cele mai nebunești trucuri pentru delectarea publicului invitat să participe direct la desfășurarea acțiunii.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu