Vaillant donează 25 de sisteme de încălzire către SOS Satele Copiilor Cisnădie și Sibiu (FOTO)

0 356

Vaillant Group România a donat 25 de sisteme de încălzire moderne și eficiente (constând în centrale termice și sisteme solare, formate din panouri solare și boilere) pentru SOS Satul Copiilor Cisnădie și SOS Comunitatea de Tineri Sibiu.

 

Proiectul din România face parte din parteneriatul global pe termen lung între Vaillant Group și SOS Satele Copiilor Internațional.

Compania Vaillant Group este o afacere de familie, cu o istorie de peste 140 de ani la nivel global.

 

Vaillant Group România, producător de sisteme eficiente de încălzire, climatizare și ventilație, și-a arătat sprijinul pentru SOS Satul Copiilor Cisnădie și pentru SOS Comunitatea de Tineri Sibiu, furnizându-Ie 25 de sisteme moderne de încălzire înainte de venirea sezonului rece.

Donația, constând în 13 centrale termice cu tehnica condensării și 12 sisteme solare, asigură căldură și apă caldă pentru peste 80 de copii și tineri.Vaillant Group Romania_Iulia Pascu

„Suntem mândri că putem sprijini SOS Satul Copiilor Cisnădie și SOS Comunitatea de Tineri Sibiu”, a afirmat Iulia Pascu, Director General al Vaillant Group România, la evenimentul de inaugurare a sistemelor de încălzire, care a avut loc pe 29 septembrie 2014, la SOS Satul Copiilor Cisnădie.

„Acest proiect are o importantă valoare emoțională pentru Vaillant Group România și pentru compania-mamă Vaillant Group, care este o afacere de familie”, a adăugat ea.

Eveniment Vaillant Group Romania_SOS Satul Copiilor Cisnadie_Concert Sore

Încă de la înființarea sa, în 1874, Vaillant a acordat o atenție specială susținerii proiectelor sociale. Astăzi, strategia sa de sustenabilitate definește aceleași criterii de implicare socială pentru întregul grup. Astfel, Vaillant Group și SOS Satele Copiilor Internațional au semnat un parteneriat global, pe termen lung, prin care Vaillant Group furnizează organizației neguvernamentale sisteme de încălzire eficiente, care ajută gospodăria și protejează mediul înconjurător.

 

„Suntem recunoscători companiei Vaillant Group România pentru sprijinul acordat”, a declarat Mirela Carmen Lavric, Director General al organizației SOS Satele Copiilor România. „Centralele termice și panourile solare sunt de mare ajutor pentru noi. Organizația noastră le oferă astfel un cămin călduros și confortabil copiilor și tinerilor care, din diverse motive, au fost separați de familiile lor. În plus, aceste sisteme performante vor reduce cheltuielile noastre de încălzire, iar economiile realizate se vor putea întoarce tot în beneficiul copiilor.”Eveniment Vaillant Group Romania_SOS Satul Copiilor CIsnadie_Atelier de pictura

 

Evenimentul de inaugurare a sistemelor de încălzire a cuprins și activități creative, educative și distractive pentru copii, având ca temă căldura, sub diverse forme. Vaillant Group România a dorit să ofere nu doar căldură fizică, ci și sufletească. Astfel, copiii au pictat panouri alături de Magic Hands Studio și au participat la experimente științifico-trăsnite derulate de Fun Science, învâțând, totodată, despre importanța consumului responsabil de resurse. La finalul evenimentului, au avut o surpriză: un concert special, susținut de artista Sore, cunoscută și îndrăgită de copii pentru prestația ei în trupa LaLa Band.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.