Ora de Sibiu
Știri in direct

Selecție pentru sibienii care vor să lucreze în agricultură în Spania. Află ce trebuie să faci!

116

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu informează sibienii că la solicitarea angajatorilor spanioli, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza o selecţie pentru persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă în sectorul agricol din Spania.

 

Selecţia va avea loc în perioada 26 – 30 ianuarie 2015. Locaţiile de desfăşurare vor fi comunicate ulterior.

Sunt oferite 800 locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni.

Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni. Data estimată de angajare 15 februarie 2015. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi / 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica . Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore de lucru pe zi este prevăzută o pauză de o jumătate de oră. Salariul oferit este de 39,48 euro brut /zi conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi.

Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi angajatul în timpul lucrat la firmă.

Perioada de probă este de 15 zile timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Dacă în perioada de probă decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului aceasta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp. Persoanele care au fost selectate şi au lucrat în anul 2014 vor primi contract nominal şi nu este necesar să participe la o nouă selecţie. Pot participa la selecţie atât persoane care deţin NIE (număr de înregistrare ) cât şi persoane care nu au mai lucrat în Spania.

Persoanele interesate trebuie să se înregistreze în evidentele ANOFM la sediul AJOFM Sibiu strada Morilor , numărul 51 A, etaj 4 , camera 440 telefoane: 0269.21.08.82 interior 119 şi 0269.23.77.19, iar actele necesare pentru înscriere sunt următoarele:

– copie BI./CI sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase luni;

– CV model EUROPASS;

– cazier judiciar în original care să ateste că nu au antecedente penale

( termen de   valabilitate şase luni) ;

– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ,,clinic sănătos”;

– o poză tip paşaport.

 

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...