VIDEO FOTO Iohannis a început campania pentru Prezidențiale la Sibiu: Mă aștept la atacuri dure!

190

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis a făcut prima declarație de presă din campania electorală într-un loc de joacă din cartierul sibian Valea Aurie. Candidatul ACL la alegerile prezidențiale spune că a ales că înceapă campania în Sibiu pentru că i s-a părut ”mai potrivit așa”.

 

Klaus Iohannis a venit bine dispuns la inaugurarea unui loc de joacă din cartierul sibian Valea Aurie.

Întrebat dacă se așteaptă la atacuri dure în această campanie, Klaus Iohannis a răspuns afirmativ, arătând însă că este optmist că și această primă campanie pentru prezidențiale pe care o duce să se încheie cu victoria sa, la fel cum s-au încheiat cele patru în care s-a bătut pentru a obține funcția de primar al Sibiului.

„Sigur. Dar ei vor rămâne cu atacurile și eu cu voturile (…) Este foarte bine bine. Nu mi se pare nimic senzațional. Sunt la a cincea campanie, toate au început la fel și până acum toate s-au terminat într-un fel, poate și asta. Nu este fundamental diferită. Sigur, miza este cu totul alta, amploarea este cu totul alta, dar metodele contracandidaților mei nu s-au schimbat peste ani”, a declarat Klaus Iohannis.

Liderul PNL a afirmat că Sibiul, orașul unde a câștigat de patru ori mandatul de primar cu scoruri record, de peste 80% de procente, este cartea sa de vizită. Întrebat de ce a început campania electorală la Sibiu, prin inaugurarea unui loc de joacă pentru copii, într-un cartier mărginaș al orașului, Klaus Iohannis a spus: „Mi s-a părut cel mai potrivit așa, fiindcă ceea ce se numește cartea mea de vizită este Sibiul, nu altceva.loc de joaca sibiu

Și faptul că avem acum un loc de joacă nou, după părerea mea foarte frumos, cred că este un început de campanie așa cum ne-o imaginăm noi, sibienii. Alții au altă imaginație și au început altfel, dar eu cred că dacă vorbim despre România lucrului bine făcut, e bine să începem cu un lucru bine făcut. Și acesta este un lucru și bine făcut și, din discuțiile cu oamenii de aici, și bine primit.”

Klaus Iohannis a adăugat că nu știe dacă este o coincidență faptul că și principalul său contracandidat, liderul Partidului Social Democrat, premierul Victor Ponta, și-a început campania tot acasă. „Nu știu dacă este o coincidență, dar pentru mine este o intenție că am început aici”, a spus Klaus Iohannis.

info: agerpres.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.