SCANDALUL HILTON SIBIU: Despăgubiri de mii de euro unei PROCUROARE pentru ”tratament nepotrivit”

0 285

Locația de cinci stele din Dumbrava Sibiului a plătit procuroarei Dorina Danilescu nici mai mult nici mai puțin de 2.000 de euro, după ce a primit un tratament facial necorespunzător la SPA-ul de la Hilton. Hotelul vrea să recupereze paguba de la angajata care a aplicat tratamentul.

 

Pe scurt, lucrurile stau cam aşa: în vara anului trecut, procurorul Dorina Danielescu a petrecut, împreună cu familia, câteva zile la Sibiu, conform libertatea.ro.

S-au cazat la Hilton, iar magistratul a solicitat un tratament facial la SPA-ul hotelului. Nemulţumită de calitatea procedurii, Danielescu a cerut să i se îndepărteze masca aplicată şi a provocat un scandal de proporţii.

Cea care a fost trimisă să aplice tratamentul procurorului, Nicoleta Chelaru, era de fapt angajată ca maseuză şi susţine că a sesizat conducerea că SPA-ul nu avea soluţiile necesare finalizării procedurii. “Doamna a început să ţipe şi să-şi smulgă de pe faţă masca aplicată. Alerga doar în chiloţi şi suna pe toată lumea să vină să o vadă”, afirmă Nicoleta Chelaru.

I-au dat 2.000 de euro procuroarei

Ulterior, procurorul a convenit cu şefii hotelului să stingă conflictul şi a solicitat drept prejudiciu suma de 2.000 de euro, bani care i-au fost viraţi în contul personal.

Danielescu a spus că în urma episodului de la Sibiu s-a ales cu mai multe urme pe faţă şi a necesitat un tratament de specialitate pentru a-şi reveni.

Avocatul Nicu Zicu, cel care apără interesele patronilor de la Hilton, afirmă că banii au ajuns la Dorina Danielescu şi că aceasta a semnat chiar o declaraţie prin care arată ca a primit despăgubirea pretinsă şi că nu mai are nici o pretenţie de nici o natură.

Angajata hotelului, dată în judecată

“Clienţii mei au preferat să aplaneze un conflict care ar fi putut să le aducă prejudicii mai mari. Au plătit suma cerută şi în felul acesta au împăcat reclamanta”, susţine avocatul. Odată cumpărată tăcerea procurorului, hotelul a demarat o acţiune de recuperare a banilor daţi Dorinei Danielescu. “Angajata Nicoleta Chelaru a fost pusă să-şi dea demisia. A demisionat, însă nu a mai primit ultimul salariu, şi atunci a apelat la ITM. Imediat a fost chemată în judecată pretinzându-i-se suma de 2.000 de euro, banii care i-au fost plătiţi procurorului”, spune avocatul Lorelai Laurenţiu, cea care o apără pe fosta angajată a hotelului.

Cine este Dorina Danielescu?

Dorina Danielescu a fost procurorşef la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT, Serviciul Teritorial Piteşti. Apoi a fost avansată la Ministerul Justiţiei, la Direcţia de Afaceri Europene, post din care a fost transferată pe funcţia de secretar de stat – preşedinte la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP). La sfârşitul lunii mai 2012, Dorina Danielescu a fost retrasă de la conducerea ANRP. În prezent, este procuror militar la Parchetul de pe lângă Curtea Militară de Apel Bucureşti, cu grad de colonel.

Sursa: libertatea.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.