csu sibiu echipa

CSU Sibiu începe noul sezon de baschet cu un meci mai mult decât facil în fața noii promovate, U Cluj Napoca. Meciul are loc sâmbătă de la ora 18.00 la Sala Transilvania.

CSU revine în fața propriilor suporteri după calificarea în dauna celor de la CSM Oradea în Cupa României.

Adversară este gruparea ”U” Cluj Napoca, echipă proaspăt promovată în prima divizie și care are un lot mult inferior celui pregătit de Miodrag Perisic.

”Este important să începem campionatul cât mai bine. Sper că vom fi multumiți de felul în care vom juca, dar și de rezultat”, a spus ”Misha” înaintea acestui meci.

Sibienii nu au probleme de lot, așa că cel mai probabil sâmbătă de la ora 18.00 la Sala Transilvania va fi un meci în care se va pune doar problema diferenței cu care CSU va câștiga această partidă.

”Trebuie să iei în serios fiecare meci, să te concentrezi și să respecți toți jucătorii și toate echipele”, crede și americanuș LeVar Seals.

CSU Atlassib Sibiu întâlnește sâmbătă, pe teren propriu, Universitatea Cluj. Partida este programată pentru ora 18:00. Intrarea este 10 lei. Biletele se pot procura de la sediul Clubului, din strada Rennes, nr.2, dar și înaintea începerii partidei, direct de la Sala Transilvania.

Comentariul meu

Lasă un răspuns