dorin cioaba 3

Regele internațional al romilor, Dorin Cioabă a declarat vineri că romii nu vor da votul lor lui Klaus Iohannis pentru că ”nu cred că se va coborî să meargă în comunitățile de romi și să le ceară voturile”. Cioabă e supărat pe primarul Sibiului pentru că a ignorat comunitatea locală de romi.

 

Dorin Cioabă a făcut o radiografie a candidaților pentru președinția României. Acesta spune că simpatizanții și membrii noului partid al romilor, înființat de curând nu au ochi prea buni pentru primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Cioabă spune că actualul candidat al ACL pentru președinția României nu a făcut nimic pentru romi în calitatea sa de primar.

”Pe domnul primar Iohannis nici atât nu cred că îl votăm. Atât e de sus că el nu are ochi pentru comunitatea de romi, așa cum nu a avut nici în calitatea sa de primar pentru că străzile pe care noi stăm sunt cele mai rupte din tot orașul. Dacă filmați strada Grâului care e locuită de comunitatea de romi, o să vedeți că nu s-a intrat niciodată decât să strice ceea ce am făcut noi pe banii noștri”, a spus vineri Dorin Cioabă.

 

În relații reci cu Iohannis

Regele internațional al romilor spune că Iohannis nu a avut niciodată ochi buni pentru romi. Cioabă spune că ar accepta o întâlnire cu edilul Sibiului ca să vadă dacă are în planul să să facă ceva și pentru romi, dacă aceștia îl vor vota și el va ajunge președintele României.

”Eu nu pot să spun că am o relație bună cu Klaus Iohannis. Am avut câteva întâlniri cu domnul primar legate de evenimente diverse. Nu pot să spun că am o relație bună cu el. Noi nu vrem să mergem să ne rugăm și să spunem domnule lăsați-ne să vă votăm, dar nu am vrea nici ca el să vină la noi să ne ceară voturi. Am vrea să avem o discuție. Adică să vedem și noi ce va face el pentru romi dacă va ajunge președintele României”, a mai spus Dorin Cioabă.

 

Nu îl vede pe Iohannis venind în mijlocul romilor

O altă supărare a romilor față de Iohannis vinde de la faptul că primarul Sibiului nu a onorat niciodată invitațiile la evenimentele organizate de către ei.

”Pe Klaus Iohannis nu l-aș vedea și de altfel nu l-am văzut niciodată să vină în mijlocul romilor pentru că l-am invitat la toate acțiunile noastre și nu a participat niciodată. Mă refer la acțiunile locale. Nu a vrut să participe la anumite invitații cu excepția zilei naționale a romilor, când a venit și ne-a salutat pentru că am făcut aceea acține în Primăria Sibiu. Nu știu. Domnul Iohannis e mai sobru așa. Nu cred că se va coborî să meargă în comunitățile de romi și să le ceară voturile. Eu nu îl văd făcând asta. Asta e structura lui”, a mai spus Cioabă.

VEZI VIDEO CU DECLARAȚIILE COMPLETE ALE LUI DORIN CIOABĂ

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu