Medalie de bronz pentru PUMA Club Sibiu la Cupa Europei de la Budapesta

1 239

Locul III și medalia de bronz au fost obținute la categoria Luptă juniori 75 kg, de către sportivul legitimat al clubului, Marius Dancu.

 

Lotul sportiv oficial al PUMA Club, format din 7 reprezentanți: 4 sportivi, 2 antrenori și un arbitru, a luat parte la Cupa Europei la Taekwondo “ITF Taekwondo European Cup 2014, Hungary”, care s-a desfășurat la Budapesta, Ungaria în perioada 10-12 octombrie 2014. Lotul PUMA Club a fost compus din sportivii Marius Dancu, Emanuel Matei, Dani Borcea și Dani Marginean, antrenorii Bibu Adi și Lazurca Alin și arbitrul Banea Ciprian.

Reprezentanții PUMA Club s-au întors de la Budapesta cu o medalie de bronz adaugată cu onoare pe raftul de trofee și medalii ale clubului. Locul III și medalia de bronz au fost obținute la categoria Luptă juniori 75 kg, de către sportivul legitimat al clubului, Marius Dancu.

Anul acesta, Marius Dancu a trecut la grupa de Juniori I, iar plecarea la Budapesta la Cupa Europei a reprezentat prima participare a sportivului sibian în cadrul unei competiții internaționale.

ITF Taekwon-do European Cup 2014 este un eveniment sportiv de mare anvergură deschis tuturor cluburilor sportive, tuturor practicanților de taekwondo, nu doar reprezentanților echipelor nationale, un eveniment la care au participat delegații sportive din 29 de state ale Europei, printre care Austria, Cehia, Franța, Finlanda, Norvegia, Grecia, Israel, Italia, Belgia, Bulgaria, Ucraina, Slovenia, Belarus și România.

Peste 600 de sportivi au intrat în competiție, junior și seniori, în total numărul de participați la eveniment fiind de peste 1000 de oameni, cu tot cu oficiali, arbitrii și antrenori.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Active News scrie

    Felicitari premiantilor! Romania are nevoie de mai multi oameni de acest gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...