Ora de Sibiu
Știri in direct

Mesajul medicilor sibieni după MOARTEA doctorului IOAN BAIER

142

Spitalul Clinic Județean Sibiu a dat publicității un mesaj de condoleanțe după dispariția subită a medicului Ioan Baier. Managerul Vasile Spinean își exprimă și el regretul dispariției fulgerătoare a reputatului chirurg sibian.

 

Iată mesajul Spitalului Județean Sibiu:

„Am primit cu profundă tristeţe vestea dispariţiei dintre noi a dlui. Prof. Univ. Dr. Ioan Baier care a fost înainte de toate, un om de o calitate deosebită. În urma sa rămâne o carieră de excepţie, o viaţă în slujba oamenilor, o activitate realizată cu pasiune şi pricepere.

Medicina românească şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pierd, din păcate, un profesionist desăvârşit, dedicat până în ultima clipă meseriei sale. Contribuţia sa la dezvoltarea Secţiei Clinice Ortopedie a SCJU Sibiu, pe care a condus-o, a fost una imensă, aceasta prinzând practic viaţă sub ochii săi şi ajungând la rezultate de excepţie.

Nu în ultimul rând, trebuie menţionată şi cariera sa didactică impresionantă, prin care a asigurat continuitate meseriei pe care a iubit-o atât de mult, pregătind noi generaţii de profesionişti.

Este un moment greu, în primul rând pentru familie, dar şi pentru toţi cei care l-au cunoscut şi nu ne rămâne decât să-i mulţumim pentru tot ceea ce a făcut pentru spitalul din Sibiu, pentru medicină şi oameni şi să ni-l amintim mereu cu admiraţie şi respect”

Dr. Vasile Spinean

Manager SCJU Sibiu

 

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...