Noi imagini cu avionul doborat in Ucraina, imediat dupa accident, au fost facute publice de o televiziune rusa.

CELE 5 TEORII ALE CONSPIRATIEI CARE STAU IN SPATELE DOBORARII AVIONULUI DIN UCRAINA: SIDA, RACHETA UCRAINEANA, SPIONUL RUS, MH17 ERA, DE FAPT, MH370 SI PASAPOARTELE FALSE!
DETALIU SOCANT DESCOPERIT ACUM DESPRE AVIONUL DOBORAT IN UCRAINA!
MARTURII SOCANTE ALE LOCALNICILOR DESPRE AVIONUL MALAYSIA AIRLINES DOBORAT IN UCRAINA: “AU INCEPUT SA CADA CADAVRE DIN CER”! VIDEO

Imaginile fac parte dintr-un material prezentat de televiziunea Canal 1 din Rusia, care il citeaza pe Oleg Vtulkin, un comandant al unei militii proruse, potivit dailymail.co.uk.

“Am ajuns la fata locului la o jumatate de ora dupa prabusire. Totul ardea. Erau corpuri imprastiate peste tot. Si acestea erau cuprinse de flacari”, spune Vtulkin.

Imaginile cu resturile arzand mocnit ale aeronavei Boeing 777, apartinand Malaysia Airlines, au fost prezentate in contextul in care Rusia incearca sa arunce vina pe armata ucraineana pentru doborarea avionului. Toti cei 298 pasageri si membri ai echipajului aflati la bord au decedat.

In comentariul sau, Vtulkin acuza “nazistii” – termen folosit frecvent de rusi cand fac referire la autoritatile ucrainene – pentru atacarea avionului.

Canalul 1, controlat de stat, l-a citat pe Igor Korotcenko, analist militar pro-Kremlin, spunand ca nu este nicio indoiala ca sistemul utilizat pentru a orienta tirul spre avion apartine fortelor ucrainene.

Roman Gusarov, un oficial din domeniul transporturilor, acuza controlorii de traffic aerian pentru directionarea avionului spre zona conflictului din Donetk.

Ucraina si Occidentul considera ca presa rusa desfasoara o ofensiva mediatica pentru a ascunde rolul rebelilor prorusi in distrugerea avionului. Kievul si capitalele vestice considera ca zborul MH17 a fost doborat cu ajutorul unui sistem de rachete BUK, amplasat in zona controlata de separatisti.

Alte bunuri personale au fost descoperite la locul accidentului. “Patru olandezi s-au deplasat la locul dezastrului, in cadrul unei echipe >>>mergi la sursa articolului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns