Raluca Turcan: PSD face zid în faţa politicienilor corupţi!

111

Principalul obiectiv al PSD este subjugarea justiţiei. Egalitatea în faţa legii funcţionează doar la nivel declarativ pentru Victor Ponta şi partidul său.

 

PSD nu apără Constituţia! Protecția dată în Parlament la Comisia Juridică arată ce se va întâmpla în România dacă Victor Ponta ajunge la Cotroceni: politicienii vor fi mai presus de lege, justiția va fi controlată politic, vor dispărea instituţii precum DNA, ANI, Curtea Constitutionala.

Legea trebuie să fie egală pentru toţi, atât pentru parlamentari cât şi pentru simpli cetăţeni.
Senatul României împiedică însă justiţia să îşi urmeze cursul. Parlamentarii PSD îi apără pe cei vizaţi de corupție, Ecaterina Andronescu, Şerban Mihăilescu, și se pun la adăpost pentru alte posibile dosare.

La fel s-a întâmplat și în Camera Deputaţilor pentru deputatul PC Ion Diniţă, în cazul căruia DNA a cerut încuviinţare pentru arestare preventivă. Cer respectarea legii pentru toţi cetăţenii în mod legal!PSD NU este mai presus de lege!

Un grup de parlamentari PSD decridibilizează zi de zi o instituţie fundamentală a statului: Parlamentul României. Prin protejarea unor parlamentari suspecţi de fapte de corupţie, PSD şubrezeşte puterea Parlamentului şi a altor instituţii ale statului pe plan naţional şi internaţional.

PSD declară că vrea o Românie credibilă, însă parteneriatele durabile nu se pot face prin atacurile zilnice la Statului de Drept. Prin asfel de atacuri la adresa justiţiei ne îndepărtăm tot mai mult de ţările democratice. Finalizarea marilor cazuri de corupție poate fi o hârtie de turnesol a democraţiei. Poate reprezenta momentul curăţării clasei politice româneşti.

ACL are o datorie față de români: să câștige alegerile din noiembrie pentru a garanta statul de Drept şi independenţa Justiţiei.

Klaus Iohannis, va schimba paradigma în politica românească: profesionalism, nu politizare și demagogie, seriozitate și nu superficialitate, lege, nu tocmeala.

Nu vom permite ca România să redevină ce a fost pe vremea lui Adrian Nătase: simbolul sărăciei, al umilinței și al legii „bunului plac”.

Raluca Turcan

Deputat de Sibiu, președinte PDL Sibiu și co-președinte ACL Sibiu

 

(PUBLICITATE ELECTORALĂ)

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi