Cei mai mari lideri ai lumii, printre care Barack Obama, François Hollande, cancelarul Angela Merkel si premierii Matteo Renzi si David Cameron au confirmat ca virusul Ebola este cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani.

EBOLA ESTE PE CALE SA CASTIGE „RAZBOIUL” IMPOTRIVA OMENIRII!
TEORIA CONSPIRATIEI: VIRUSUL EBOLA, PREZIS DE UN DESEN ANIMAT DE ACUM 17 ANI! VIDEO
IBUPROFENUL ASCUNDE EBOLA! EXPERTII AMERICANI AVERTIZEAZA CA MALADIA POATE AJUNGE IN ORICE COLT AL LUMII LA ORICE ORA!

“Liderii au convenit ca este cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani si comunitatea internationala trebuie sa faca mai multe si sa actioneze mai rapid pentru a stopa raspandirea bolii” , a anuntat un purtator de cuvant al Guvernului Marii Britanii, citat intr-un comunicat publicat dupa tinerea unei videoconferinte de 75 de minute cu participarea presedintilor american si francez, Barack Obama si François Hollande, cancelarului german, Angela Merkel, si premierilor italian si britanic, Matteo Renzi si David Cameron.

David Cameron “a propus sa se profite de oportunitatea intrevederilor de vineri de la Milano si de Consiliul Europei de saptamana viitoare pentru a discuta pe marginea a ceea ce Europa ar putea face mai mult pentru a ajuta la lupta impotriva acestei boli”, a adaugat purtatorul de cuvant.

Videoconferinta a avut loc in contextul in care autoritatile americane au anuntat ca au constatat ca o alta infirmiera a fost contaminata cu virusul Ebola, o veste apreciata drept “foarte ingrijoratoare”.

Febra homoragica Ebola s-a soldat cu 4.493 de morti din 8.997 de cazuri inregistrate in sapte tari (Liberia, Sierra Leone, Guineea, Nigeria, Senegal, Spania si Statele Unite), potrivit ultimului bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii realizat la 12 octombrie si publicat miercuri la Geneva.

Sursa: mediafax.ro

>>>mergi la sursa articolului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns