Ora de Sibiu
Știri in direct

Mircea Cazan: Când va fi interesat senatorul de Sibiu, Sorin Ilieşiu, de soarta autostrăzii Piteşti-Sibiu?

154

Domnul senator Sorin Ilieşiu observ că a făcut o obsesie în a trimite scrisori deschise preşedintelui PNL, Klaus Johannis. Şi tot o obsesie o reprezintă şi tema participării lui Klaus Johannis la unele evenimente comemorativ/istorice din municipiul Sibiu.

 

După ce îi adresează cuvinte jignitoare, domnul Sorin Ilieşiu mai are pretenţia ca preşedintele PNL Klaus Johannis să îi răspundă la obsesiile pe care le are. Dacă tot doreşte să afle amănunte despre ce a făcut Klaus Johannis în ultimii 14 cu ocazia unor evenimente, îi sugerez dlui Ilieşiu să îşi facă timp şi să vină în Sibiu (dacă nu a uitat, municipiul Sibiu reprezintă colegiul pe care, în acte, domnia sa îl reprezintă în Senat), la biblioteca judeţeană şi să studieze colecţiile ziarelor din ultimii 14 ani. Poate cu această ocazie, domnul Ilieşiu va mai aprofunda realităţile şi problemele municipiului Sibiu, care lipsesc cu desăvârşire din activitatea domniei sale din Senat, fiind unul dintre foarte puţinii parlamentari, în dreptul căruia nu se regăseşte, în declaraţii politice, interpelări, luări de cuvânt etc. vreo referire la colegiul în care a fost votat.

Cu regret trebuie să constat că domnul Ilieşiu care a fost primit cu braţele deschise să candideze din partea PNL Sibiu, nu a ridicat niciodată, în desele sale apariţii publice, problema tergiversării construcţiei vitalei autostrăzi Piteşti-Sibiu. Nu am cunoştinţă ca domnul senator de Sibiu, Sorin Ilieşiu, să fi trimis vreo scrisoare deschisă fostului ministru Şova, actualului ministru Rus, sau premierului Victor Ponta pentru a cere explicaţii privind păcălirea sistematică a cetăţenilor din judeţul Sibiu în legătură cu această autostradă. Cred că o poziţie fermă în privinţa construcţiei autostrăzii ar fi fost apreciată de către sibieni, dar din păcate, constat că acest subiect, repet, foarte important pentru economia judeţului şi pentru locuitorii zonei, nu face parte din sfera de interes a domnului Ilieşiu. Îl înţeleg pe domnul regizor Sorin Ilieşiu că nu are timp şi de astfel de probleme, pentru că trebuie să execute la timp şi întocmai ordinele primite de la superiorii săi privind atacarea permanentă a lui Klaus Johannis, principalul contracandidat al premierului Victor Ponta.

16 octombrie 2014

Preşedinte PNL Sibiu , Co-Preşedinte ACL Sibiu , Mircea Cazan

 

(PUBLICITATE ELECTORALĂ)

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...