152389 thumb

Formaţia lui Ovidiu Teleabă şi Mihai Popa a spart gheaţa în acest sezon în faţa Craiovei.

După patru înfrângeri consecutive, două în Cupa României şi două în campionat, Gaz Metan a obţinut prima victorie. A făcut acest lucru nu oricum ci de o manieră categorică, reuşind să învingă Craiova la o diferenţă de 15 puncte, asta după ce a condus ostilităţile în teren din primul şi până în ultimul minut.

Alb-negri au câştigat primul sfert cu 29-18 în condiţiile în care apărarea a funcţionat bine, iar în atac combinaţiile s-au încheiat cu puncte importante. Diferenţa a crescut la douăzeci puncte până la pauza mare, pe fondul aceluiaşi joc bun completat de recuperări importante pe faza ofensivă. Sfertul al treilea a fost unul de mare luptă, iar oaspeţii au reuşit să recupereze cinci puncte din ecart. Craiova a forţat revenirea în actul decisiv însă nu a reuşit să se apropie la mai puţin de zece puncte. Gaz Metan a câştigat în cele din urmă cu 96-81, primul succes din acest sezon.

Cel mai bun marcator pentru formaţia lui Ovidiu Teleabă şi Mihai Popa a fost Aliaksandr Pustahvar cu 21 puncte reuşite, 6 recuperări şi 2 pase decisive, Florin Popa a avut 18 puncte, Doug Plumb 17 puncte, Niksa Nikolic 16 iar Marko Durkovic a reuşit un double-double cu 12 puncte şi 11 recuperări.

Tags: Gaz Metan Craiova, gaz metan prima victorie, nova, Nova TV

Del.icio.us

TweetThis

Digg

StumbleUpon

Comments: 0 (Zero), Be the first to leave a reply!

You might be interested in this:
VIDEO Marin Barbu: Ne-am bătut joc de munca depusă în prima repriză!
Credite nevoi personale şi refinanţare fără garanţii !
VIDEO: Transgaz va avea punct de lucru la Bucureşti – >>>mergi la sursa articolului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu