merkel

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel va face o vizită chiar în orașul de reședință al lui Klaus Iohannis, cu scopul de a arăta suținerea pentru acesta în cursa sa de a a ajunge președinte al României.

Potrivit unor surse citate de Ziar de Cluj, intre turul unu si doi de scrutin, Klaus Iohannis va primi, “cu totul intamplator”, vizita privata a cancelarului german Angela Merkel, care doreste astfel sa dea un semnal electoratului ca Germania este alaturi de Iohannis si ca il sustine pentru Cotroceni.

CITEȘTE O ISTORISIRE ANTOLOGICĂ DESPRE IOHANNIS: Ce făcea prezidențiabilul Iohannis când a câștigat Primăria Sibiu în 2000 

Vizita ce va avea loc la Sibiu a bagat deja in alerta serviciile secrete. “Este vorba de o intelegere intre niste giganti. Germania si SUA au interese majore in Romania. Au impartit feliile. Este evident, Germania a ales sa il sustina pe Iohannis. SUA prefera sa influenteze numele premierului. Care va fi George Maior, indiferent de cine va castiga Cotroceniul. Pana una alta, vad ca intelegerea isi urmeaza cursul”, a declarat sursa din PNL pentru Ziar de Cluj.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

3 Commentarii

Comentariu

  1. Ziar de Cluj împreuna cu al lui conducator este la politica mai rău ca libertatea la bârfe. Pe de alta parte lui Liviu nu prea ii ies premonitiile cu care ne tot amenință. N-re rost sa mai citiri asemenea prostii.

  2. fals ,adineauri am ascultat o pe angele merkel ,care are o agenda incarcata nu participa la nici o intrunire in romania