DYING OF THE LIGHT – Nicholas Cage nu vrea să-i vedem ultimul film – DE CE?

0 94

Nicolas Cage nu vrea să mergem la cinema la ultimul lui film Dying of the light, din cauza abuzului producătorului Lionsgate asupra regizorului. Deoarece contractul i-o interzice, protexteaza cu un tricou.

Este vorba despre un film al lui Paul Schrader, scenaristul peliculei Taxi Driver, care a postat pe pagina sa de Facebook o imagine în care producătorul Nicolas Winding Refn, actorul Anton Yelchin şi Nicolas Cage însuşi poartă tricouri pe care sunt înscrise mesaje de protest.

Problema principală, conform lui Schrader, este că montajul filmului a fost făcut de către producător şi nu de către creatorul filmului:

“Am pierdut lupta. Dying of the Light, pelicula pe care am scris-o şi pe care am regizat-o mi-a fost furată, reeditată şi montată fără mine. Grindstone (divizie a Lionsgate) i-a lansat trailer-ul şi posterul. Între timp, eu, Nick Cage, Anton Yelchin şi Nic Refn ne aflăm aici cu tricourile noastre “Împotriva discreditării”. Clauza împotriva discreditării reprezintă o parte a contractului unui artist pentru care acesta poate fi dat în judecată de către producător în cazul în care sunt afirmate lucruri de natură peiorativă despre film. Nu am de făcut niciun comentariu despre filmul sau despre terţi care au legătură cu pelicula.”

CITEȘTE CE A FĂCUT NICHOLAS CAGE LA SIBIU

Rezumând, tricourile reprezintă o metodă de protest împotriva filmului şi împotriva Lionsgate, evitând astfel o formă directă de protest care ar putea duce la proces.

Dying of the Light va ajunge pe marile ecrane în SUA pe data de 5 decembrie. Filmul prezintă un agent CIA (Cage) care suferă de demenţă, dar care este determinat să oprească un terorist pe care crezuse ca l-a ucis cu ani în urmă.

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...