Ziua ușilor deschise la Tribunalul și Judecătoria Sibiu

0 156

Tribunalul Sibiu și Judecătoria Sibiu, sărbătoresc alături de Facultatea de Drept din Sibiu, vineri, 24 octombrie 2014, Ziua Europeana a Justiției Civile. Publicul amator poate vizita cele două instituții preț de opt ore.

 

Cu prilejul mai sus arătat, organizează ‘Ziua Ușilor Deschise’ în cadrul programului de lucru, între orele 8.00—16.00, la sediul situat în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 30.

Agenda evenimentului cuprinde în principal vizitarea compartimentelor din structura instanței, accesarea portalului Tribunalului Sibiu și Judecătoriei Sibiu de la infokiosc-urile puse la dispoziția publicului, informarea celor interesați cu privire la circuitul dosarelor, la modalitatea de accesare și aflare a soluțiilor dosarelor aflate pe rolul celor doua instanțe, precum și simularea unui proces în care rolurile participanților la proces vor fi interpretate de studenții Facultății de Drept.

Persoanele interesate sunt invitate sa viziteze instituția.

În fiecare an la data de 25 octombrie este sărbătorită Ziua Europeana a Justiției Civile. Întrucât în acest an data de 25 octombrie 2014, calendaristic, este într-o zi de sâmbătă, evenimentul va fi organizat vineri, 24 octombrie 2014.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.