Klaus Iohannis: Puterea în România se câștigă prin vot! Mergeți la vot fiindcă nu este târziu, dar peste cinci ani va fi prea târziu!

234

Duminică vom decide dacă vrem România noastră sau România lui Victor Ponta. România lui Victor Ponta o vedem când ne uităm în jur, o vedem când ne uităm la televizor.

 

România lui Victor Ponta şi a PSD-ului este România corupţiei, România retrocedărilor ilegale, este România baronilor locali. România lui Victor Ponta este România politicienilor care nu fac legi pentru oameni, ci fac legi pentru ei ca să se apere de justiție.

România lui Victor Ponta este România politicienilor care se îmbogățesc fără măsură pe zi ce trece, în timp ce restul românilor muncesc și abia câştigă cât să plătească taxe şi impozite.

Acum, în ultimele zile vedem cea mai urâtă faţă a acestei Românii şi vă întreb, aşa ne dorim România noastră? Și vă spun, încă din 16 noiembrie putem să avem o Românie normală, o Românie a lucrului bine făcut, România noastră!

România noastră nu este România lor, România noastră nu este România lui Victor Ponta. România noastră este a tinerilor care vor să meargă la o școală ca lumea, care vor să aibă locuri de muncă, este a tinerilor și nu a baronilor locali. România noastră este a oamenilor în puterea vârstei care muncesc de dimineață până seara ca să aibă ce pune în ghiozdanul copiilor. România noastră este România acestei generații și nu a clicilor de partid!

Puterea în România se câștigă prin vot, nimeni să nu creadă că puterea în România, președinția României, se câștigă prin negocieri la masa verde. Președinția se câștigă numai cu votul oamenilor, din acest motiv noi nu avem nevoie de un președinte al structurilor, al clicilor, noi nu avem nevoie de un președinte manevrat din spate, România are nevoie de un președinte al oamenilor, un președinte al românilor, un președinte ales de voi.

Alianța corupților care fug de justiție, a baronilor, l-a împins pe Victor Ponta în fața ușii să spună că vrea să fie președintele României, după principiul scapă cine poate. Și ultima lor scăpare este Victor Ponta, el reprezintă sistemul lor. România are nevoie de un președinte liber, eu sunt liber și mă lupt cu acest sistem pentru România și pentru voi.

Dragii mei, mai sunt puține zile până mergem prima dată la vot. Mergem la vot să ne alegem președintele și vă spun, fiecare vot contează. Votul este arma cea mai puternică a cetățeanului într-o democrație. Folosiți-l! Și celor nehotărâți vă spun, încă lucrurile se pot îndrepta, încă nu este prea târziu și vă întreb, o duceți mai bine de când este Victor Ponta prim-ministru? Vă place România lui Victor Ponta?

Atunci, dragii mei, mergeți la vot, convingeți-i pe toți să meargă la vot fiindcă nu este târziu, dar peste cinci ani va fi prea târziu. Foarte mulți îmi spun că lupta se dă în turul doi. Nu! Semnalul schimbării se dă din primul tur!

Dragii mei, trebuie să înțelegeți că fiecare vot contează, un vot, un singur vot poate să facă diferența între lege și hoție, între fapte și vorbe, între România lucrului bine făcut și România lor, iar dacă credeți, atunci convingeți pe toată lumea de acest vot.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. trifan constantin scrie

    mi- as dori din suflet ce este mai bun pt.romania noastra,sa luam exemplu de la diaspora???? sa mergem cu totii la vot caci numai asa vom fii mai puternici si cuvantul nostru va fii cu siguranta ascultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.