FLORIN STAICU (UNPR Sibiu): Victor Ponta sustine independenta energetica a tarii – VIDEO

341

Victor Ponta s-a aflat la Medias, la un eveniment important pentru Transgaz si pentru toata Romania – un secol de existenta al Transgaz si al transportului de gaze.

 • Activitatea de distributie de gaze se confunda cu istoria Romaniei moderne.
  • Am avut primul oras din Europa iluminat cu gaze naturale, am avut prima statie de comprimare a gazelor, am fost prima tara exportatoare de gaz din Europa. Avem deci motive de mandrie!
 • Romania are toate premisele de a redeveni un lider in Europa, in ceea ce priveste productia si distributia de gaze, inclusiv la export – acesta este obiectivul premierului Ponta si al viitorului Presedinte al Romaniei.
 • Victor Ponta este singurul poltician si singurul candidat la Presedintie care sustine si care se zbate pentru a obtine independenta energetica a tarii.
  • Romania poate fi lider regional in energie (in 5 ani, atingem independenta energetica!) – acesta este unul dintre pilonii programului de tara propus de Victor Ponta.
 • Independenta energetica este strans legata de prosperitatea romanilor si de intarirea economiei.
  • Guvernul a reusit saptamanile trecute sa amane cresterea preturilor la gaze pentru populatie. O Romanie Puternica, care sa nu fie dependenta de gazul rusesc, poate oferi un mai mare confort populatiei si facturi mai mici la gaze.
  • Preț mai mic pentru industrie înseamnă produse din ce în ce mai competitive, creșterea exporturilor, creșterea capacităților de producție, noi locuri de muncă = prosperitate!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
 1. iliuta 13 ani scrie

  ….

  iankovice (punta) lasa tara in pace ai trimis flutarase impreuna cu pensia batranilor ca sa-l poti descredita pe domnul J. Klaus care doreste ca Romania, sa traiasca la standard European nu mai copia vorbele si faptele vitorului Sef de stat klaus. J ne -am saturat sa nu avem alocatie si carti la scoala……..
  ……………………………………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!’!!!!”!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.