Hornbach umple golul lăsat de Obi la Sibiu. S-a stabilit și când se face mutarea!

522

Unul din cei mai importanți jucători de pe piața de magazine de materiale de constructii si gradinarit a anunțat că vrea să se extindă în România și să mărească numărul de magazine deținute în prezent în țara noastră. În vizorul principal al Hornbach se află deschiderea unui magazin în fosta locație deținută de OBI la Sibiu.

Hornbach vrea să adauge pe harta locațiilor din România cel puțin încă două orașe, în viitorul apropiat. Printre ele se află și Sibiul, iar mutarea ar urma să se facă la anul.
Pe primul loc in planurile de viitor ale Hornbach la nivel local se afla identificarea celor mai bune posibilitati de pozitionare a magazinului, fara a se face rabat de la zona doar pentru a forta termenul de inaugurare.
„Inca de la intrarea pe piata locala, in 2005, ne indreptam atentia catre orase cu peste 300.000 de locuitori care sa permita realizarea unei cifre de afaceri corespunzatoare cu investitiile efectuate. Astfel, pe lista noastra se afla in acest moment orase precum Cluj, Sibiu, neexcluzand insa nici estul Capitalei”, a precizat Mugurel – Horia Rusu, directorul general Hornbach Romania.

In acest moment Hornbach detine cinci locatii, dintre care trei in Bucuresti (Berceni – 2007, Militari – 2008 si Balotesti – 2010), una in Brasov (2009) si una in Timisoara (2012).

Acestea sunt, in acest moment, cele mai mari magazine de materiale de constructii si gradinarit de pe piata locala, cu suprafete de peste 22.000 de metri patrati fiecare.

Mutarea ar urma să se facă la anul
Potrivit unor informatii aparute in piata, retailerul de bricolaj are in plan sa deschida un magazin in Sibiu, pe locul fostului magazin OBI, retailer care in vara acestui an a deschis sa puna lacatul pe operatiunile locale dupa pierderi suferite inca de la intrarea pe piata, in anul 2008. Hornbach

In ceea ce priveste Capitala, se pare ca zona de est a devenit una dintre cele mai atractive puncte pe harta de bricolaj din Bucuresti, asta dupa ce tot nemtii de la OBI au inchis magazinul din zona Theodor Pallady, tot in vara acestui an. Dedeman, Leroy Merlin si, mai nou Hornbach, se afla pe lista retailerilor care tintesc deschiderea unui nou magazin in estul Bucurestiului. Sursa: wall-street.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi