Ars HUNGARICA 2014 – festival cultural maghiar la Sibiu

169

Festivalul cultural maghiar Ars HUNGARICA debutează la Sibiu în data de 12 noiembrie 2014, ora 19,00 la Sala Thalia.

Ars HUNGARICA începe cu un atractiv spectacol de dans modern oferit de o trupă care a cucerit nenumărate premii internaţionale la festivaluri de gen şi a urcat pe numeroase scene importante din lume. Trupa 4 for Dance din Ungaria şi-a intitulat spectacolul prin care vor delecta publicul prezent Drumeţii pe ritm de dans, tocmai pentru că vor oferi un spectacol dinamic, multicolor şi multinaţional.
Festivalul cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu şi organizat sub patronajul Consulatului General al Ungariei la Cluj a ajuns la ediţia cu numărul nouă şi oferă publicului larg mai mult de 30 evenimente distincte în spaţii culturale dintre cele mai diverse din Sibiu.

Nouă concerte, şase expoziţii, trei spectacole de teatru, prezentări şi lansări de cărţi, spectacole pentru copii, performance, conferinţe sunt câteva dintre elementele ce alcătuiesc programul unui festival devenit brand cultural al comunităţii din Sibiu şi împrejurimi, bine primit de publicul de alte etnii şi din ce în ce mai vizitat de multe familii mixte şi turişti.

Cinci zile cu o bogată ofertă culturală maghiară sunt organizate între 12 şi 16 noiembrie de Asociaţia HID prin Centrul Cultural Maghiar după următorul program:

VEZI AICI PROGRAMUL

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.