Sâmbătă are loc parada echipelor de la “Sibiu Football Days”

229

Turneul de fotbal de juniori  “Sibiu Football Days” începe sâmbătă, 1 octombrie. Evenimentul care marcheaza deschiderea oficială a competițiilor este parada echipelor de fotbal.

24 de echipe de la cele mai cunoscute cluburi de juniori din țară vor defila sâmbătă, începând cu ora 12:00, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Manifestarea se va încheia în Piața Mare, unde echipele vor fi prezentate oficial.
Două personalități sportive din Sibiu vor fi prezente la paradă: Viorel Hizo și Dorin Zotincă. De asemenea, vor participa la eveniment și reprezentanți ai Federației Române de Fotbal, precum și ai Asociației Județene de Fotbal Sibiu.
Meciurile de calificare pentru Sibiu Football Days se vor juca vineri, 31 Octombrie pe stadionul Independența Obor, la Școala Nr. 9 și la Balonul din zona Școlii 19. Turneul propriu-zis va avea loc sâmbătă și duminică, în 1 și 2 Noiembrie, pe terenurile mai sus menționate, precum și la Sala Translivania. Copiii de la echipele participante au între 7 și 10 ani, aparținând grupelor de vârstă 2004, 2006 și 2007.
Decernarea premiilor va avea loc duminică, 2 octombrie, la ora 14:00 pe Stadionul Municipal Sibiu.
Intrarea este liberă pentru toate competițiile de fotbal.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.