Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: Este un om cu reacții întârziate

0 160

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a făcut miercuri un atac foarte dur către liderul PNL Klaus Iohannis. Dragnea a spus despre primarul Sibiuli că este un om întârziat în reacţii căruia îi e frică de o confruntare electorală cu Victor Ponta, în condiţiile în care, la Sibiu, reporterii îi adresau întrebări prestabilite.

Întrebat de ce întârzie Iohannis să spună dacă va veni la dezbaterile electorale cu Victor Ponta la cele patru televiziuni de ştiri, Dragnea a răspuns: „Domnul Klaus Iohannis întârzie pentru că în general este un om întârziat în reacţii şi în al doilea rând cred că întârzie pentru că îi este foarte frică”.
Dragnea a spus că Iohannis este obişnuit cu conferinţele de presă organizate la Sibiu, unde reporterii aveau întrebările pe care le puneau „transmise dinainte”. „Reporterii aveau transmise dinainte întrebările pe care le puneau, la care domnul Iohannis răspundea rar şi apăsat şi foarte clar şi se despărţeau într-o atmosferă foarte prietenească. Deja de la o conferinţă de presă ca primar al Sibiului, la Sibiu, la o confruntare cu Victor Ponta, este o distanţă foarte mare şi omul e speriat”, a spus Dragnea.
Întrebat în legătură cu propunerea ACL ca dezbaterea electorală din turul doi să se desfăşoare la Universitatea de Vest din Timişoara, pe teren neutru, Dragnea a răspuns: „Poate ei vor să fie o dezbatere organizată şi moderată de un ofiţer acoperit, cum a fost în 2009. Nu acceptăm lucrul ăsta”.
Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că este nevoie ca în zilele următoare să aibă loc o dezbatere cu contracandidatul său la prezidenţiale, premierul Victor Ponta, menţionând că i s-ar părea „un lucru excepţional de bun ca această întâlnire planificată să aibă loc în Timişoara”.
Victor Ponta l-a invitat pe Klaus Iohannis la emisiunile televizate la care va participa, luni, marţi, miercuri şi joi, la B1, Realitatea TV, România TV şi Antena 3.
Sursa: mediafax.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.