miting piata mare 5

Un grup de studenți din Sibiu au obținut o autorizație de la Comisia de Avizare a Adunărilor Publice Sibiu pentru organizarea unui miting de solidaritate cu românii care au stat la coadă să voteze, în Diaspora, în primul tur al alegerilor prezidențiale. Peste 2000 de oameni au participat la miting.

 

Ora de Sibiu a transmis în direct în sitem live – video, manifestarea din centrul Sibiului.

Mitingul a avut loc pe traseul Nicolae Bălcescu – Piața Mare, în intervalul orar 18.00 – 20.00. Organizatorii au primit autorizația de organizare a mitingului. ”Autorizația a primit aviz favorabil. Mitingul va avea loc în intervalul orar 18.00 – 20.00”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Sibiu.

”Singurele lucruri de care sa ne legam sunt chemarea oamenilor la vot si sustinerea romanilor din diaspora.Manifestatia se desfasoara pana la ora 20:00, nu mai mult. Dorim o actiune civilizata, demna de un oras cultural. Cei care aveti steaguri ale Romaniei sunt rugati sa le aduca, de asemenea veniti cu pancarte care sa contina mesaje precum :<„vrem sa voteze,lasati-i sa voteze”; „desteapta-te romane” , „nu impiedicati romanii sa voteze”,”votul -un drept garantat de constitutie”> si altele in genul acestora”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de organizatorii evenimentului.

Trebuie spus că participanții la miting nu au avut voie să scandeze sloganuri pro sau contra vreunuia din cei doi candidați la Alegerile Prezidențiale, lucru pe care de altfel aceștia l-au și respectat.

Peste 2.000 de oameni au participat la acest eveniment

VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI LIVE DIN PIAȚA MARE
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=1AgBqa-2BsY”]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. BRAVO !!!!!!SIBIU – Nu am stiut de miting ca veneam !!!!Nu-i mai lasam sa-si faca de cap. Mi-a placut aia cu GHINION !!!