Iohannis se dezlănțuie: ”Nu vi-i rușine pesediștilor? Ponta e o amenințare pentru România”

85

Primarul Sibiului l-a acuzat pe Victor Ponta de ”minciuni mârșave” la adresa sa, în repetate rânduri. Iohannis a avut o ieșire dură la adresa PSD-ului, în direct la B1TV.

iohannis
Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a avut duminică seară unul dintre cele mai dure discursuri din campani contra lui Victor Ponta. Învitat la B1 TV şi pus să-l caracterizeze pe liderul PSD, Klaus Iohannis a făcut o trecere în revistă a minciunilor care s-au spus despre el.
Printre acestea, liderul liberal a amintit de faptul că pesediştii au trimis, prin Poştă, fluturaşi prin care anunţau oamenii că le va tăia pensiile şi de faptul că ar vrea să rupă Ardealul.
”A spus o grămadă de mizerii la adresa mea. Domnul Ponta a minţit, de exemplu, când a spus că eu voi să tai pensiile. Această minciună a fost folosită de candidatul Ponta şi PSD în campanie electorală într-un mod care poate fi calificat doar cu cuvântul mârşav. Au inventat o altă minciună, care e o ameninţare pentru statul român. Cum că eu vreau să rup Ardealul. Domnul Ponta şi cu toţi acoliţii domniei sale spun oamenilor că este un mare pericol cu Klaus Iohannis că vrea să rupă Ardealul. Nu vi-i ruşine, pesediştilor?”, a spus preşedintele PNL.
În plus, Klaus Iohannis a continuat, spunând că Victor Ponta este un pericol nu doar pentru economia ţării, ci şi pentru România în sine.
”Astfel de afirmaţii sunt periculoase pentru democraţie. Modul în care conduce domnul Ponta este un pericol pentru economia ţării, domnul Ponta este o ameninţare pentru România”, a adăugat el, conform gândul.info.

data-ad-slot="4949109893" data-ad-format="autorelaxed" data-full-width-responsive="true">

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.