Cazan: Domnul Cindrea rescrie istoria şi ne prezintă „tinereţea revoluţionară a lui Victor Ponta”

0 232

Domnul Ioan Cindrea vrea să rescrie istoria după modelul propagandiştilor comunişti, şi chiar mai mult decât atât.

cazan
Cred că nu s-a uitat, în regimul trecut, la câţiva ani după ce Nicolae Ceauşescu a primit sceptrul de preşedinte al României, propagandiştii zeloşi au „descoperit” trecutul revoluţionar al şefului lor şi au proiectat în opinia publică imaginea lui Nicolae Ceauşescu „revoluţionar de la 15 ani”. Miercuri, într-o conferinţă de presă, domnul Cindrea vine şi ne propune o ediţie revizuită şi adăugită a temei comuniste „tinereţea revoluţionară a conducătorului suprem” şi ni-l prezintă pe Victor Ponta „revoluţionar la 17 ani”. Nimeni nu contestă că în decembrie 1989 Victor Ponta avea 17 ani, dar de vreo ispravă făcută în acele zile fierbinţi nu a auzit nimeni. Iar poveşti de genul „am fost, am făcut” sunt specifice domnului Ponta, care la declaraţii este campion mondial, dar la fapte, este un anonim jucător de divizia „C”.
Şi aidoma propagandiştilor „epocii de aur”, care aveau misiunea de a desfiinţa pe cei nealiniaţi, şi domnul Cindrea vine cu „dezvăluirea” trecutului „UTC”-ist a lui Klaus Iohannis. Trec peste faptul că la 14 ani era chiar prea devreme, chiar şi în perioada respectivă să devină cineva UTC-ist, „dezvăluirea” domnului Cindrea este nulă, pentru că domnul Iohannis nu a ascuns niciodată, a declarat şi public, că în liceu „ca toată lumea” a fost înregimentat în UTC.
În rest, consider că toate celelalte afirmaţii făcute de domnul Cindrea privindu-l pe Klaus Iohannis – „nu acordă audienţe ca primar”, „procesul ANI”, „marioneta lui Băsescu” etc – sunt teme de campanie electorală care exprimă disperarea activului PSD, mai ales după apariţia ultimului sondaj de calibrare (nefiind dat încă publicităţii) în care candidatul ACL îi suflă în ceafă candidatului PSD.
PS:  Domnul Cindrea şi strategii de campanie ai lui Victor Ponta încearcă din răsputeri să-l lipească pe Klaus Iohannis de Traian Băsescu, dar în timp ce primarul municipiului Sibiu nu a avut nicio legătură pe linie politică cu încă preşedintele României, PSD s-a aflat în 2009 timp de 9 luni în guvernul Boc 1, de fapt în primul guvern Băsescu. Iar Victor Ponta a fost chiar ministru în respectivul guvern. Orice altă discuţie este de prisos.

Preşedinte PNL Sibiu, Deputat Mircea Cazan

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...