fbpx

Cazan și Turcan: ACL declară toleranţă zero la frauda electorală a PSD în județul Sibiu!

0 185

Vrem ca votul pentru alegerile prezidenţiale din 2014 să nu fie fraudat de către PSD. Manipulat şi rezultat al dezinformării murdare este oricum! turcan

PSD este pregătit să fure alegerile!

PSD Sibiu ştie că va pierde alegerile prezidențiale și de aceea face o campanie murdară, denigratoare, cu furt, intimidare și abuzuri prin implicarea instituțiilor statului.

Primarii PSD duc o campanie axată doar pe ilegalități, minciuni și amenințări la adresa cetățenilor din localitățile pe care aceștia le conduc.

În Tălmaciu, poliția locală este folosită pentru a da somații tuturor celor care îl vor vota pe Klaus Iohannis. În cadrul primăriei din Tălmaciu sunt tipărite materialele electorale ale PSD, pe banii publici, iar angajații primăriei sunt puși să distribuie aceste materiale.

În Șelimbăr, oamenii care îl susțin pe Klaus Iohannis sunt amenințați că nu li se va mai ridica gunoiul menajer de la poartă. Acest serviciu este oferit gratuit de Primăria Șelimbăr, iar cei care au o altă opțiune politică față de cea a primarului sunt nevoiți să încheie și să plătescă un abonament lunar.

În Altâna, primarul şi membrii PSD le cer oamenilor să arate votul şi să împăturească buletinul de vot într-un mod în care să demonstreze cu cine au votat.

De asemenea, primarii PSD recurg la practici de atac la persoană, de intimidare și șantaj. Oamenii sunt amenințați că nu li se vor mai acorda ajutoarele sociale, că nu li se vor mai elibera autorizații și alte acte oficiale de care aceștia au nevoie.  

În municipiul Sibiu, PSD-ul a împânzit orașul cu materiale electorale neasumate și denigratoare la adresa candidatului ACL, Klaus Iohannis. Astfel, PSD Sibiu a încălcat Constituția României, potrivit art. 30, alin (7) instingând la ură religioasă şi Legea 334/2006, privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campanilor electorale, pentru că nu sunt asumate în mod transparent.

De asemenea, la Cisnădie a fost împânzit oraşul cu afişe cu USL ceea ce încalcă principiul constituţional al informării corecte. La Porumbacu de Sus, angajaţii primăriei sunt folosiţi în campania electorală.

În acest sens, ACL Sibiu a depus plângeri la Biroul Electoral Județean Sibiu cât și la Inspectoratul Județean de Poliție privind ilegalitățile Partidului Social Democrat Sibiu.

 Astfel de practici PSD-iste ne duc cu gândul la perioada comunistă și trebuie aspru pedepsite! Nu putem permite Partidului Social Democrat să acapareze toate instituțiile statului și să folosească banul public în interesul de partid. Victor Ponta și acoliții săi trebuie să răspundă în fața înstituților statului pentru deturnarea banului public, pentru intimidare și santaj.

Am convingerea că, în 16 noiembrie, românii vor face diferența dintre un candidat serios care întotdeauna a pus interesele cetățenilor pe primul loc și Victor Ponta care a pus mai presus de orice interesele de partid și ale găștii lui.

 

Raluca Turcan

Deputat de Sibiu

Copreşedinte ACL Sibiu

 

Mircea Cazan

Deputat de Sibiu

Copreşedinte ACL Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.