TEMERILE ambasadorului ucrainean: RUSIA pune la cale o INVAZIE MILITARA de amploare in estul Ucrainei!

0 115

Ambasadorul ucrainean la Natiunile Unite, Iuri Sergheiev, acuza ca Rusia pune la cale o invazie militara de mare amploare in estul Ucrainei.

“Cred ca Natiunile Unite trebuie informate ca Rusia pregateste o invazie de mare amploare in estul Ucrainei. Ultimele informatii nu lasa niciun dubiu in aceasta privinta”, a declarat Iuri Sergheiev.

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) a avertizat ca riscul escaladarii conflictului separatist din estul Ucrainei a crescut.

“Nivelul de violenta in estul Ucrainei ramane ridicat, iar riscul escaladarii conflictului este in crestere”, a declarat Michael Bociurkiw, un purtator de cuvant al OSCE. “Confruntarile militare nu au incetat, la peste doua luni de la semnarea Acordului de la Minsk”, a adaugat oficialul OSCE.

Cinci militari ucraineni au fost ucisi in ultimele 24 de ore in estul tarii, numarul total al membrilor armatei ucrainene morti incepand din aprilie ajungand la 1.052.

Zilele trecute, Administratia prooccidentala de la Kiev a acuzat Rusia ca a trimis un nou convoi militar in estul Ucrainei, in contextul conflictului armat soldat cu peste 4.000 de morti.

Sursa: mediafax.ro

>>>mergi la sursa articolului

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.