Alegeri Prezidențiale Sibiu 2014: Când, unde și cum pot vota sibienii pe 16 noiembrie!

0 143

În judeţul Sibiu, numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele electorale pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale este cu 213 mai mare decât cel din primul tur de scrutin. Creşterea este dată de tinerii care au împlinit 18 ani în perioada 3 – 16 noiembrie 2014.

votare
Astfel, pe listele electorale pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale sunt înscrise 376.962 de persoane, potrivit Autorităţii Electorale Permanente.
În judeţul Sibiu sunt organizate 370 de secţii de votare, din care 105 în municipiul Sibiu (inclusiv Păltiniş) şi 42 în municipiul Mediaş.
Instituţia Prefectului – Judeţul Sibiu a primit de la Ministerul Afacerilor Interne, în vederea predării către preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare, 414.743 de buletine de vot şi 223.228 de timbre autocolante care se aplică pe cărţile de identitate.
Distribuirea buletinelor de vot, a autocolantelor şi a celorlalte materiale necesare desfăşurării procesului de votare va avea loc vineri, 14 noiembrie, pentru zonele Sibiu, Mediaş, Agnita, Avrig, Sălişte, iar pentru municipiul Sibiu în data de 15 noiembrie.
Votarea se desfăşoară duminică, 16 noiembrie, în intervalul orar 7,00 – 21,00.
Detalii despre numerotarea şi delimitarea secţiilor de votare din judeţul Sibiu sunt publicate pe site-ul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu, www.prefecturasibiu.ro, la secţiunea „Alegeri Prezidenţiale – 2014”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.