votant sibiu

Sibienii au ieșit la vot dis de dimineață. La secția unde va vota și Klaus Iohannis, 15 persoane au votat în prima jumătate oră.

votant sibiu
Spre deosebire de turul 1, numărul persoanelor care au votat la secția numărul 68, cea în care va vota și primarul Klaus Iohannis s-a dublat.
Astfel până la ora 7.30 au votat 15 persoane. La ieșirea de la urne toți și-au exprimat speranța că votul lor este unul în care își pun mari speranțe.

Toată lumea spune că românii ar trebui să iasă astăzi în număr mare să voteze.

Citiți și:

VIDEO FOTO Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a votat – APLAUZE LA IEȘIREA DIN SECȚIA DE VOTARE

VIDEO FOTO Huiduieli și scandări anti-Ponta la Paris! Spiritele se încing în capitala Franței!

VOTUL LA LONDRA: Cozi imense în fața secțiilor de votare – ORGANIZARE DEPLORABILĂ

VOT ÎN DIASPORA: Peste 1.500 de români la coadă la Paris! Peste 1.000 de oameni la Viena! (VIDEO FOTO)

Unde și cum votăm în Sibiu
În judeţul Sibiu, numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele electorale pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale este cu 213 mai mare decât cel din primul tur de scrutin. Creşterea este dată de tinerii care au împlinit 18 ani în perioada 3 – 16 noiembrie 2014.
Astfel, pe listele electorale pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale sunt înscrise 376.962 de persoane, potrivit Autorităţii Electorale Permanente.

sectie de vot iohannis
În judeţul Sibiu sunt organizate 370 de secţii de votare, din care 105 în municipiul Sibiu (inclusiv Păltiniş) şi 42 în municipiul Mediaş.
Instituţia Prefectului – Judeţul Sibiu a primit de la Ministerul Afacerilor Interne, în vederea predării către preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare, 414.743 de buletine de vot şi 223.228 de timbre autocolante care se aplică pe cărţile de identitate.
Distribuirea buletinelor de vot, a autocolantelor şi a celorlalte materiale necesare desfăşurării procesului de votare va avea loc vineri, 14 noiembrie, pentru zonele Sibiu, Mediaş, Agnita, Avrig, Sălişte, iar pentru municipiul Sibiu în data de 15 noiembrie.
Votarea se desfăşoară duminică, 16 noiembrie, în intervalul orar 7,00 – 21,00.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=HeA5dpKiGGU”]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu