VIDEO FOTO Tristețe la ceremonialul de la Sibiu pentru cei opt morți în accidentul de elicopter. Iohannis a aprins o lumânare

0 318

Momente emoționante și dureroase s-au petrecut la Sibiu. Președintele ales, Klaus Iohannis a aprins lumânări și a transmis condoleanțe familiilor și prietenilor celor trecuți în neființă. Ora de Sibiu a transmis în direct întregul ceremonial.ceremonie

Sicriele cu trupurile celor opt militari decedați în accidentul de elicopter de vinerea trecută de la Stejăriș, au fost aduse ieri după amiază pe platoul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.
Aici s-a desfășurat un ceremonial militar religios oficiat de un sobor de preoți, în frunte cu episcopul vicar Andrei Făgărășanul.
Cinci din cei opt militari decedați vineri în accidentul aviatic din județul Sibiu au fost apoi transportați cu un avion militar la unitatea din Câmpia Turzii.
Alți trei au fost duși în localitățile de unde proveneau, în județele Argeș, Alba și Olt cu ajutorul unor camioane militare.


Președintele ales, Klaus Iohannis, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea și prefectul județului, Ovidiu Sitterli, comandantul și colegi ai celor opt militari decedați în accidentul aviatic de vineri au aprins lumânări și au transmis condoleanțe familiilor și prietenilor celor trecuți în neființă.

VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI LIVE A CEREMONIALULUI

VEZI MAI JOS O SELECȚIE DE IMAGINI IMPRESIONANTE DIN TIMPUL CEREMONIALULUI

ATENȚIONARE
Transmisiile live Ora de Sibiu se pot viziona exclusiv în această pagină, iar preluarea acestora nu este premisă fără acordul scris din partea reprezentanților ORA DE SIBIU. De asemenea download-ul, upload-ul acestora pe Youtube sau alte reţele de video-sharing nu este permisă, acest fapt reprezentând o încălcare a drepturilor de autor deţinute exclusiv de către ORA DE SIBIU

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.