fbpx

INCREDIBIL – UN SIBIAN este cel care l-a dat în gât pe Ponta pentru distracția din Dubai. Uite ce spune!

0 221

Lucian Mândruță povestește pe blogul său că a stat de vorbă cu omul care a făcut dezvăluirile despre cum s-a distrat Victor Ponta în Dubai, în cele câteva zile de concediu.

Sibianul Amon Mircea a făcut dezvăluirile în privința distracției lui Ponta
Sibianul Amon Mircea a făcut dezvăluirile în privința distracției lui Ponta

Iată ce spune Lucian Mândruță pe blogul său:
Omul spune ca lucreaza in club acolo. E sibian (!). Diasporean cu convingeri politice. A stat la coada la consulat duminica, sa voteze. A postat imagini de acolo. S-a bucurat cand a castigat Iohannis. Nimic special, cam asa sunt toti, daca te uiti la statisticile care spun ca diaspora a votat 82% cu neamtul.
“Sincer, nu eram anti… Dar gradul de frustrare la care am ajuns vorbind cu prietenii din Germania m-a adus la limita” Asa isi si explica gestul de a pune online nota de plata. “Nu am putut sa tac si sa ma fac ca ploua”
Omul mi-a povestit seara cu Ponta la ei in club. Nu l-a vazut pe premier din prima. L-a chemat managerul lui, care nu-i roman, si care nu stia dedesubturile pe la noi “ia, vino, sa vezi, e unul barosan de la tine din tara. Premierul!”. Sibianul nostru spune ca n-a vrut sa mearga “de scarba”. Pana la urma s-a dus sa se uite un pic. Ponta era cu mai multi domni. Nici o femeie. Unul dintre ei, spune sibianul, era Gino Iorgulescu. “L-a identificat un coleg de-ai mei”.
E platita de Ponta nota? Nu e clar. “E usor de negat chiar ca a fost de la masa aceea. Nu stiu. Posibil sa fie platita si cu un card care nu e pe numele lui”.
La masa erau mai multi oameni. “Nu toti erau romani”, insa sursa mea nu poate sa-i identifice nici macar dupa nationalitate. Ponta a ajuns la 12.30 si a stat o ora, o ora si jumatate”, scrie Lucian Mîndruţă. Citeşte mai mul pe blogul său.
Un român, barman în clubul în care a ajuns Ponta, a publicat pe contul său de Facebook nota de plată de la masa premierului, care a fost distribuită ulterior şi de jurnalistul Rareş Bogdan.
Ponta şi prietenii săi au consumat aseară o sticlă de whiskey, una de şampanie şi mai multe de apă şi suc, pentru care au plătit în total 12.000 de drahme, echivalentul a peste 2.600 de euro. Totul s-a întâmplat la Cavalli Club, un exclusivist local din Dubai.
Românul din diaspora se numește Amon Mircea și mesajul său poate fi citit pe pagina de Facebook a jurnalistului Rareș Bogdan.

sursa: Blogul lui Mândruță

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.