INCREDIBIL – UN SIBIAN este cel care l-a dat în gât pe Ponta pentru distracția din Dubai. Uite ce spune!

224

Lucian Mândruță povestește pe blogul său că a stat de vorbă cu omul care a făcut dezvăluirile despre cum s-a distrat Victor Ponta în Dubai, în cele câteva zile de concediu.

Sibianul Amon Mircea a făcut dezvăluirile în privința distracției lui Ponta
Sibianul Amon Mircea a făcut dezvăluirile în privința distracției lui Ponta

Iată ce spune Lucian Mândruță pe blogul său:
Omul spune ca lucreaza in club acolo. E sibian (!). Diasporean cu convingeri politice. A stat la coada la consulat duminica, sa voteze. A postat imagini de acolo. S-a bucurat cand a castigat Iohannis. Nimic special, cam asa sunt toti, daca te uiti la statisticile care spun ca diaspora a votat 82% cu neamtul.
“Sincer, nu eram anti… Dar gradul de frustrare la care am ajuns vorbind cu prietenii din Germania m-a adus la limita” Asa isi si explica gestul de a pune online nota de plata. “Nu am putut sa tac si sa ma fac ca ploua”
Omul mi-a povestit seara cu Ponta la ei in club. Nu l-a vazut pe premier din prima. L-a chemat managerul lui, care nu-i roman, si care nu stia dedesubturile pe la noi “ia, vino, sa vezi, e unul barosan de la tine din tara. Premierul!”. Sibianul nostru spune ca n-a vrut sa mearga “de scarba”. Pana la urma s-a dus sa se uite un pic. Ponta era cu mai multi domni. Nici o femeie. Unul dintre ei, spune sibianul, era Gino Iorgulescu. “L-a identificat un coleg de-ai mei”.
E platita de Ponta nota? Nu e clar. “E usor de negat chiar ca a fost de la masa aceea. Nu stiu. Posibil sa fie platita si cu un card care nu e pe numele lui”.
La masa erau mai multi oameni. “Nu toti erau romani”, insa sursa mea nu poate sa-i identifice nici macar dupa nationalitate. Ponta a ajuns la 12.30 si a stat o ora, o ora si jumatate”, scrie Lucian Mîndruţă. Citeşte mai mul pe blogul său.
Un român, barman în clubul în care a ajuns Ponta, a publicat pe contul său de Facebook nota de plată de la masa premierului, care a fost distribuită ulterior şi de jurnalistul Rareş Bogdan.
Ponta şi prietenii săi au consumat aseară o sticlă de whiskey, una de şampanie şi mai multe de apă şi suc, pentru care au plătit în total 12.000 de drahme, echivalentul a peste 2.600 de euro. Totul s-a întâmplat la Cavalli Club, un exclusivist local din Dubai.
Românul din diaspora se numește Amon Mircea și mesajul său poate fi citit pe pagina de Facebook a jurnalistului Rareș Bogdan.

sursa: Blogul lui Mândruță

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi