mihaela radulescu1

Dani Oţil a luat atitudine faţă de zvonurile apărute după ce Mihaela Rădulescu a confirmat că relaţia lor a luat sfârşit. Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani” a mărturisit că finalul a fost unul greoi, dar chiar dacă suferinţa e mare se consolează cu gândul că femeia pe care a iubit-o este fericită.

mihaela radulescu
Dani Oţil a luat poziţie şi a vorbit despre sfârşitul relaţiei cu Mihaela Rădulescu, femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 6 ani. Prezentatorul TV a mărturisit că sfârşitul a fost unul dureros, însă spune că va păstra mereu cu drag în suflet amintirea Mihaelei.
„Noi. Si cand facem ceva si cand nu facem nimic, actiunile noastre reale sau presupuse de diversi au facut click-uri, rating si vizualizari. Din pacate ele fac bani numai pentru unii…toti ceilalti doar facem rulaj. Daca as zice ca nu ma intereseaza as fi ipocrit, ar trebui sa ma las de meserie si sa ma fac strungar.
Nu datorez nimanui explicatii legate de viata mea (noastra) personala. Cu toate astea, parerologii, Radulescologii si Otilologii mai trebuie trasi de nas din cand in cand, mai ales cand o iau pe aratura. Fac mai jos cateva precizari care (sper) mai domolesc specula si mai reduc cantitatea de venin aruncata pe la tv si pe internet.
Eu si Mihaela suntem bine. NOI nu mai formam un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum sa plece CU ALTUL de acasa si nici cum SA-MI DEA PAPUCII. Oricat mi-ar folosi in ochii viitoarelor “pretendente” imaginea de victima, am sa o contrazic din start. Nu ne-am despartit nici la Maruta, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despartit cu usi trantite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi in ochi si ne-am declarat invinsi de un destin, care si-a chemat in ultimii ani in ajutor prea multi factori. A fost o lupta grea si nedreapta, inca de la inceput. Dar asta se intampla cu vreme multa in urma.
Doare tare neimplinirea noastra, dar ma mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul sa fie prima. Soarta si-a intors privirea, in sfarsit si catre ea. Merita din plin. Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati ca sa imi fie lipita. Si mi-a fost. Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Raman cu cele mai intense trairi. Dupa sase ani langa “doamna mea” arat altfel… vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii in pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisa in alb, pe numele Mihaelei.
Eu am sarit acum mult timp din stratosfera, fara costum si fara antrenament …cand mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!”, a scris Dani Oţil pe o reţea de socializare.

mihaela radulescu si dani otil
Mihaela Rădulescu a anunţat la începutul acestei săptămâni că relaţia ei cu Dani Oţil a luat sfârşit, după ce în presa internaţională au apărut primele imagini cu ea şi cu noul ei iubit, amatorul de sporturi extreme Felix Baumgartner.
„Da. Şi dacă nu mai aveţi alte întrebări, putem să ne vedem, fiecare, mai departe, de vieţile noastre? Încredere în voi şi iubire – cu aceste două elemente se merge mereu înainte. Sau se zboară extrem”, a scris Mihaela Rădulescu, pe contul ei de Facebook și citată de spynews.ro.

Comentariul meu

Lasă un răspuns