img 296195105022251

Matteo Cassani, 42 de ani, directorul general Enel s-a aruncat de pe clădirea companiei.

Matteo Cassani, 42 de ani, directorul general Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, s-ar fi sinucis, aruncându-se de pe clădirea companiei, informează televiziunile de ştiri.

O ambulanţă care trecea prin zonă şi mergea la un alt caz a fost solicitată să oprească, însă echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe Cassani, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor ambulanţei, Matteo Cassani a decedat la impactul cu solul.

Poliţişti de la Serviciul Omoruri şi criminalişti fac cercetare la faţa locului şi vor audia mai multe persoane în cadrul anchetei. Zona din faţa clădirii Enel a fost izolată, pentru ca anchetatorii să poată ridica probe.

Matteo Cassani, fostul director general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, care a murit joi după ce s-a aruncat de pe clădirea Enel din Bucureşti, avea 42 de ani, fiind stabilit în România de mai bine de 10 ani.

Enel: Cassani era un excelent şi respectat profesionist; nu ştim circumstanţele accidentului

Compania Enel România informează că nu cunoaştele circumstanţele „accidentului” în care şi-a pierdut viaţa directorul Matteo Cassani şi precizează despre acesta că era un excelent profesionist şi un om respectat de toţi colegii şi apreciat de clienţi şi de întreaga comunitate de business.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu