raduleasca

Noua relație dintre Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner pare să fie din ce în ce mai tare o nouă provocare pentru prezentatoarea de televiziune.

raduleasca
Persoane din anturajul Mihaelei susţin însă că elementul cheie al relaţiei celor doi va fi chiar fiul divei, Ayan, care-i va ţine uniţi pe aceştia prin dorinţa lui de a sări cu paraşuta.
Sfârşitul relaţiei dintre Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil a venit concomitent cu aflarea veştii că diva se iubeşte cu Felix Baumgartner.
Pasiunea celor doi pentru sporturi extreme şi faptul că sunt de aceeaşi vârstă păreau a fi punctele de legătură forte dintre cei doi, cel puţin la prima vedere. Însă se pare că menţinerea relaţiei este o adevărată provocare pentru cei doi, care sunt nevoiţi să se iubească la distanţă.
Cu toate astea, se pare că cel care-i va ţine uniţi şi le va spori întâlnirile va fi chiar fiul vedetei nostre, Ayan, care îşi doreşte foarte tare să înveţe să sară cu paraşuta de la Felix.
“Ea îşi va continua viaţa la Monaco, acolo unde studiază fiul ei şi al lui Elan Schwartzenberg, şi va reveni în România pentru proiectele pe care le are. Relaţia cu Felix se va consuma de la distanţă, dar, cu siguranţă, Ayan, care îşi doreşte să sară cu paraşuta, le va încuraja întâlnirile”, a mărturisit sursa pentru ziarulring.ro.
Faptul acesta pare să fie confirmat şi de divă, care era foarte încântată de faptul că băiatul ei este fascinat de noul ei iubit.
“A văzut interviul meu cu Felix Baumgartner si nu vrea să mai dea jos caciula “Red Bull Stratos” – cred ca e în regula să aibă un astfel de model şi să mă bată la cap că vrea şi el să sară şi să zboare şi să ajungă pe Luna. Deocamdată, am decis să terminăm lecţiile şi să zburăm în somn”, scria entuziasmată Mihaela pe profilul unui site de socializare, conform spynews.ro.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu