Se modifică ghidul de finanțare pentru proiectele depuse pe agenda culturală și sportivă a Sibiului

0 176

În perioada 2 – 15 decembrie, Serviciul Cultură, Sport și Turism din cadrul Primăriei Sibiu supune consultării publice Ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi culturale nonprofit de interes general pentru agenda culturală a anului 2015.

Sibiul strălucește din nou în prag de sărbători! Foto: Sebastian Marcovici
Sibiul strălucește din nou în prag de sărbători! Foto: Sebastian Marcovici

Noua variantă a Ghidului aduce o serie de modificări față de versiunea precedentă, oferind informații și mai detaliate despre procesul de selecție a proiectelor ce vor fi incluse în agendă, despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească operatorii, dar și despre aspectele financiare ale contractului de finanțare.

Ghidul a fost publicat pe site-ul instituției la secțiunea Anunțuri Publice (http://www.sibiu.ro/index.php/primaria/anunt/2351). În perioada 2-15 decembrie persoanele interesate pot transmite eventuale sugestii sau opinii prin email la adresa agendaculturala@sibiu.ro sau, în zilele lucrătoare din intervalul menționat, în scris, prin registratura Primăriei Municipiului Sibiu, din str. Samuel Brukenthal nr. 2., în atenţia Şefului Serviciului Cultură, Sport şi Turism.

Primăria dorește astfel să crească gradul de transparență decizională în administrația publică, eficientizând relația cu operatorii culturali interesați să obțină cofinanțarea din partea municipalității pentru proiectele proprii.

Acest Ghid va fi supus aprobării Consiliului Local Sibiu în ședința din luna decembrie 2014

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...