VIDEO FOTO S-a deschis Arena Platoș. Diseară e un super party la Păltiniș (IMAGINI DE PE PÂRTIE)

0 312

Arena Platoș a deschis oficial una din cele cinci pârtii. Schiorii au la dispoziție pârtia D, cu zăpadă artificială precum și apreschi-ul de la baza acesteia. Diseară la ora 22.00 are loc un party de deschidere a sezonului de schi.arena platos (1)

Arena Platoș și-a deschis oficial porțile pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Chiar dacă afară este foarte cald, se poate schia în condiții bune pe pârtia D.
Prețurile la skipassuri au rămas la fel la anul trecut. În schimb în apreschi,prețurile la produsele de aici au fost majorate cu 5-10 procente.
O cafea costă 6, lei, un vin fiert e la același preț, iar un shot de Jagermeister costă 7 lei.

Party de deschidere, sâmbătă seară
Sâmbătă seară începe un nou sezon în resortul de ski și snowboard Arena Platoș. Ca în fiecare an, sezonul începe cu un mega-party iar anul acesta, invitații speciali sunt DJ Sauce și DJ K-LU. Petrecerea va avea loc într-un cort special amenajat în continuarea apres-ski-ului și va începe în jurul orei 22 cu Cris, DJ-ița care va deschide seara.
Ca de fiecare dată, Arena Platoș pune la dispoziție transport cu microbuzul pentru petrecerea de deschidere a sezonului. Microbuzele vor pleca la ora 21 și la ora 22:30 și vor reveni la 2, 3 și 4 a.m. În cazul în care vor exista mai multe solicitări decât locurile prevăzute cursele se vor suplimenta. Locul în microbuz poate fi rezervat prin email la adresa skibus@arenaplatos.ro iar costul unei curse dus sau întors este de 13 lei.

Stațiile din care poate fi luat microbuzul sunt: Casa Luxemburg (Piața Mică), BRD Gară (Str. General Magheru), Parcare “Sala Thalia”, Parcare Hotel Ibis, Hotel Golden Tulip, Parcare Sala Transilvania (Terasa Play Off), Cimitir, Rășinari, ARENA PLATOȘ, Hotel Hohe Rinne Păltiniș.

Instalațiile pentru producerea zăpezii artificiale sunt pregătite iar în funcție de condițiile meteo, de gradele din termometru, vor începe să lucreze la foc continuu.

În ultimele luni, la Arena Platoș a fost montată o nouă instalație de transport pe cablu, un telescaun, ce va funcționa în paralel cu linia principală de teleschi pentru a decongestiona cozile în momentele de vârf.

VEZI IMAGINI DE LA PARTY-UL DE DISEARĂ, DUPĂ ORA 22.00 ÎN PLAYERUL DE MAI JOS!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.