masina retro

Masina ta ti se va parea de acum o naveta spatiala pentru ca oricine va putea sa-si puna un afisaj pe parbriz.

Sunt mai multe aplicatii si dispozitive care pretind ca iti pot imita un HUD profesional, adica sa-ti proiecteze pe parbriz informatiile necesare pentru drum direct de pe telefonul tau. Dar Navdy le intrece pe toate prin simplitatea utilizarii.

Sistemele Head-Up-Display (HUD), sau afisajul pe parbriz sau pe un geam aflat in fata ochilor, sunt din ce in ce mai des prezente pe masinile premium, unde costa, de obicei, mii de euro, pentru ca vin la pachet cu sistemele multimedia scumpe.

Au fost deja mai multe incercari de a aduce beneficiile unui astfel de sistem la costuri mult mai mici, insa pana acum vorbeam mai degraba de improvizatii incapabile sa functioneze in majoritatea situatiilor din trafic.

Una dintre problemele sistemelor HUD este cauzata de faptul ca trebuie sa afiseze informatiile in contralumina puternica, direct in campul vizual al soferului, pe o sticla transparenta. Din acest motiv, solutiile care implica doar atasarea unui smartphone nu dau roade. De asemenea, interventiile manuale pe un ecran neoptimizat pentru condus pot duce la accidente grave.

Iata ca avem in sfarsit un dispozitiv complet care promite sa >>>mergi la sursa articolului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu