Vodafone extinde acoperirea serviciilor de voce si date 4G, in judetul Sibiu

1 236

De acum, locuitorii din orasul Sibiu beneficiaza de acoperire extinsa in reteaua Vodafone,  pentru serviciile 4G. În mediul rural, sibienii beneficiaza de acoperire extinsa, pentru serviciile 2G si 3G.

vodafone
Vodafone Romania isi extinde acoperirea in judetul Sibiu si ofera unui numar mai mare de locuitori din orasul Sibiu, acces la servicii optimizate 4G precum si la viteze ridicate de broadband. De asemenea, pentru locuitorii din zonele rurale, Vodafone extinde acoperirea atat pentru serviciile 2G si 3G, cat si accesul la viteze ridicate de broadband.
Asfel, acoperirea interioara include, de acum, 16.957 de persoane in plus, din 41 de localitati din judet. De asemenea, si acoperirea broadband de mare viteza include, de acum, 36.638 de persoane in plus, din 38 de localitati, situate in mediul rural.
Locuitorii din orasul Sibiu se pot bucura si de noul Supernet™ 4G, o inovatie in utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Re-incarcare scrie

    ramane de vazut cat de bine va functiona…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...