mos craciun

Dacă doriţi să le oferiţi celor mici un cadou special şi o sărbătoare de neiutat, Crucea Roşie Sibiu îl poate aduce şi în acest an pe Moş Crăciun în casele dumneavoastă, conform traditiei care deja exista la Cruca Rosie Sibiu de ani de zile.
mos craciun

El nu va veni singur, ci alături de Crăciuniţa lui, pentru a asigura animaţia şi buna dispoziţie, în cadrul petrecerilor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Universul copilariei este marcat de povestea bătrânelului cu barbă albă, iar emoţia întânirii cu Moşul şi a descoperirii darurilor se va transforma, în timp, într-una din cele mai dragi amintiri ale copilăriei.
Dacă vreţi să le faceţi o surpriză celor dragi, îl puteti contacta pe Moş Crăciun la numarul de telefon 0734 44 99 42 sau 0269 217 646 puteţi să îl vizitaţi personal la sediul nostru, de pe strada Xenopol nr 1, pentru a stabili toate detaliile, zilnic între orele 10 – 15.
Pana in prezent 14 dintre  voluntarii Crucii Rosii Sibiu (7 Moși și 7 Crăciunițe) s-au arătat disponibili, să ducă daruri copiilor cuminţi din întreg oraşul.  Mos Craciun va veni la familii in Ajun de Craciun, pe data de 24 decembrie, iar la gradinite, scoli sau firme, in perioada 8 –  23 decembrie.
Deplasarea lui Moş Crăciun se va face contra-cost, fondurile strânse în cadrul acestui proiect urmând să susţină, anul următor, acţiunile umanitare ale Crucii Roşii Sibiu, precum şi activităţile educative cu voluntari. Pentru familii, tariful este de 80 de lei, iar pentru grădiniţe, şcoli sau firme, de 150 de lei.
Serviciul de Inchiriere de  Mos Craciun este una dintre sursele de finanatare a proiectelor umanitare derulate de Crucea Rosie, Filiala Sibiu. Multumim voluntarilor nostri care ne sprijina in acest proiect si multumim anticipat sibienilor care ne vor solicita acest serviciu.
Trebuie să menționăm că începând de anul trecut, Moș Crăciun are costum nou, cu o barbă cât mai autentică, cu mănuși și sac pentru jucării, iar copii s-au arătat extrem de fericiți de întâlnirea cu Moșul de la Crucea Roșie Filiala Sibiu.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.