crudu

Vedeta  tv Daniela Crudu spune că iubeşte din nou! Norocosul care a reuşit să îi intre în graţii şi să îi demonstreze că este pe aceeaşi lungime de undă este un tânăr brunet, chipeş, de vârstă apropiată.crudu

Se pare că în compania noului iubit coprezentatoarea emisiunii „Super Bingo Metropolis” radiază pur şi simplu.
Cruduţa a redevenit femeia plină de viaţă, exact aşa cum era înainte să apară în viaţa ei Nilă. Treptat treptat, vedeta a renunţat la tot ce îi făcea plăcere, tocmai pentru a nu îl supăra pe fotbalist, care era destul de gelos şi care îi făcea tot felul de scene din senin. Din păcate, sacrificiile ei au fost în zadar, mai ales că Nilă a jucat luni bune la două capete, având şi iubită oficială – pe Daniela şi amantă – pe Alina, o femeie din oraşul lui natal. De când a aflat că a fost înşelată, Cruduţa i-a dat papucii şi nu a mai vrut să ştie de Nilă, deşi el a dat semne că o voia înapoi în viaţa lui.
Şi cum după furtună iese soarele, acum săptămânile de suferinţă sunt istorie. Bruneta a fost lovită de săgeata lui Cupidon, iar „vinovat” este un tânăr care i-a readus zâmbetul pe buze. Îndrăgostiţii au bifat deja câteva ieşiri în cluburi, unde pasiunea a atins cote alarmante. Dragostea pluteşte în aer, iar Daniela nu se sfieşte să recunoască faptul că simte din nou fluturi în stomac. Iar bărbatul care a cucerit-o nu încetează să o surprindă ori de câte ori are ocazia, conform spynews.ro.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.