Jim Bagnola

Consiliul Judeţean Sibiu a găzduit astăzi  evenimentul „Leading is Everybody’s Business” (A conduce este afacerea tuturor) organizată de căre Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism. Invitatul acestui eveniment, Jim Bagnola, este unul dintre cei mai titraţi traineri de Leadership din Statele Unite ale Americii și a prezentat măsuri de optimizare a performanţei resurselor umane prin leadership. Jim Bagnola

La eveniment au participat Ioan Banciu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Florin Luca, reprezentant Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism al Guvernului şi Petru Păcuraru, Managing Director Human Performance Development International. Printre participanți se numără primari, șefi de instituții, reprezentanți de la firme și organizații neguvernamentale.
”Este un eveniment cu totul deosebit și avem plăcerea să asistăm împreună la prezentarea domnului Jim Bagnola, un reputat expert în formare profesională. Cu siguranţă că acest curs va fi interesant pentru fiecare dintre dumneavoastră, iar informaţiile care vă sunt prezentate astăzi vă vor fi deosebit de utile în viitor”, a declarat vicepreședintele Ioan Banciu,  în cuvântul său de deschidere a Conferinței.
”Alături de programele naţionale şi de sprijin pentru IMM-uri, ne orientăm şi către resursele umane. Mr. Jim, un expert în domeniul leadership-ului, vă va explica şi vă va arăta tehnici și noutăţi la această conferință care sigur va fi una constructivă pentru dumneavoastră”, le-a transmis celor prezenţi Florin Luca, reprezentantul Departamentului pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism al Guvernului.
”Am început să colaborăm cu Jim în urmă cu 14 ani, iar de 12 ani Jim vine în mod constant în România. Face consultanţă pentru companiile foarte mari din România. Am lucrat cu peste 50 de companii, iar ceea ce am făcut a avut atâta succes încât ne-am gândit la un moment dat că ar fi un lucru extraordinar dacă am putea să facem asta şi cu întreprinderile publice, cu administraţiile locale şi cu orice alt organism, altul decât cel privat”, a precizat Petru Păcuraru, Managing Director HPDI.
Jim Bagnola este cotat în top 30 (Leadership Guru Magazine), este consultant NASA, US Secret Service, NATO, US Navy, Siemens, Continental, Shell ș.a. Are 30 de ani de carieră și a lucrat în 92 de țări. În România a venit prima dată în 1999 ca mentor pentru tinerii din organizații neguvernamentale (AIESEC sau Leaders Romania) și de atunci a surprins diferențele de mentalitate și performanță ale executivilor din peste 50 de firme care activează în țara noastră.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns