bojovic csu sibiu

CSU Sibiu și Gaz Metan au jucat sâmbătă seară în Sala Sporturilor din Mediaș, derbiul județului în prima divizie de baschet masculin. Meciul a fost în direct pe site-ul nostru de la ora 18.00, cu comentariu de la fața locului, asigurat de Dragoș Popescu. Mediașul a învins dramatic cu un coș marcat în ultimele secunde, cu scorul de 77-74.bojovic csu sibiu

După meci antrenorul Miodrag Perisic a recunoscut la final că este dificil să joci când ai doi jucători indisponibili (Popovic și Bubnic) și unul care joacă accidentat (Johnson).

”Așa cum ați văzut, de-a lungul meciului, am avut probleme în echipă. Brandon Johnson a jucat doar pentru că a trebuit, pentru că Flavius Lăpuște a jucat 10 minute și a comis 5 faulturi. Foarte ciudat, dar asta fost. Brandon Johnson a fost aici pe teren, în caz de nevoie. A trebuit să jucăm cu patru jucători scunzi: Calotă, Bojovic, LeVar și Brandon Johnson, ceea ce ne-a schimbat mult jocul. Am încercat să punem presiune, aceasta presiune ne-a dat rezultate, dar a fost aproape imposibil să rezistăm tot meciul cu 5 jucători. Cred că în anumite momente nu am avut noroc. Mediașul a marcat bine, în sfertul patru, de 4-5 ori de 3 puncte, dar sunt mulțumit că am supraviețuit. Am reușit, spre final, să egalăm.

Bojovic a avut acea aruncare unde a fost fault, iar dacă ar mai fi avut o aruncare liberă, în plus, rezultatul ar fi fost diferit acum. Asta este. Ei au marcat aceste ultime trei puncte, de la 7-8 metri, din greșeala noastră, pentru că time out am spus că vom schimba imediat, am schimbat însă puțin mai târziu. A fost o aruncare de la 8 metri, dar nu am reacționat așa bine în acel moment, în defensivă. Oricum, vreau să felicit echipa Mediașului”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=UuIacXcD8Jc”]
CSU Atlassib Sibiu:

Milos Bojovic 25 de puncte, Brandon Johnson 15 puncte, Christopher Lee 14puncte,  LeVar Seals 12 puncte și Octavian Popa Calotă 8 puncte

VEZI ÎNREGISTRAREA MECIULUI DINTRE GAZ METAN ȘI CSU SIBIU ÎN FEREASTRA VIDEO DE MAI JOS

ATENȚIONARE
Transmisiile live Ora de Sibiu se pot viziona exclusiv în această pagină, iar preluarea acestora nu este premisă fără acordul scris din partea reprezentanților ORA DE SIBIU. De asemenea download-ul, upload-ul acestora pe Youtube sau alte reţele de video-sharing nu este permisă, acest fapt reprezentând o încălcare a drepturilor de autor deţinute exclusiv de către ORA DE SIBIU!

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=AAczJo6aUUk”]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns