Primăria cheltuie 13 milioane de lei pentru deszăpezire. Iată cine a câștigat contractul!

0 142

Primăria Municipiului Sibiu a semnat marţi, 9 decembrie, contractul pentru asigurarea serviciilor de salubrizare a domeniului public şi a celor de deszăpezire pentru următorii trei ani.deszapezire drum

În urma procedurii de achiziţie publică organizată de Municipiul Sibiu, asocierea SC Schuster SRL & Co Ecologic şi SC Getesib SA a fost declarată câştigătoare. Valoarea la care a fost atribuit contractul este de 13.856.205 lei, la care se adaugă TVA-ul şi o sumă de 120.000 lei reprezentând taxa de mediu, această valoare acoperind serviciile menţionate pe o perioadă de trei ani de la data semnării contractului.
Conform caietului de sarcini şi contractului încheiat, asocierea câştigătoare va asigura curăţenia pe domeniul public, prin măturat manual şi mecanic, curăţarea rigolelor, spălarea şi stropirea străzilor şi gestionarea deşeurilor rezultate din coşurile stradale.
De asemenea, serviciile de deszăpezire vor fi asigurate de aceeaşi asociere atât în Sibiu, cât şi în staţiunea Păltiniş prin împrăştierea manuală şi mecanică a materialelor antiderapante şi îndepărtarea zăpezii cu ajutorul utilajelor echipate cu pluguri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.